Ok, objavljujem tradiocionalni lov na 500-tu glavu foruma
500ti clan kao ireferclan foruma kojeg on nevede biti ce nagradjeni
bogatije nego ovi prije ;)
dakle, bogato
nagradjeni mislim
uf
eto
over+out
jspm
jesam
Printable View
Ok, objavljujem tradiocionalni lov na 500-tu glavu foruma
500ti clan kao ireferclan foruma kojeg on nevede biti ce nagradjeni
bogatije nego ovi prije ;)
dakle, bogato
nagradjeni mislim
uf
eto
over+out
jspm
jesam
Kaj je to irefer član? Od kad imamo takve? :beer:
moj cucak ce biti 500. clan. :afro:
sorry... trebalo je pisati "i refer clan" tj. onaj tko ga je uputio na frum :)
Just kiddin' :beer:
oops...forum, ne frum
Hmm... bit će tu muljaža ko za 200-tog člana... :)
...kud na bolnu ranu... ;D
oce neko nekog svog frenda staviti?
Ispričavam se... :)
Ja sam već prije nagovarao frendove i curu da nam se pridruže ali izgleda da nisam bio baš uvjerljiv... Ma već mi je neugodno dobivat nagrade na forumu.. Mobil, CD.. :D pa neću nikog nagovarat. Osim ak mi netko kaže da se baš jako isplati, dakle kakve su nagrade?
Predlažem da se makne broj.
dobar je prijedlog brzog! Tako je manja mogućnost manipulacije... ak je to uopće izvedivo...
pitajmo zappana..zappaneeeeeeee
uffff..... moguće ga je maknuti, samo moram provjeriti ako maknem ispis, mogu li vidjeti kasnije tko je #500...
dobra ideja, potrudit ću se :)
eto... nema broja clanova na naslovnici.... a sto se tice user id-a koji se vidi kad se zalebdi iznad imena clana, to nije referenca, ima vise IDa nego clanova, neki su obrisani...
eto, lov na 500tu glavu je poceo :)
ma daj ovo je be veze, bas sam mislio frenda stavit!
LLLLLOOOOOLLLLLL Nema muljaže... ;D;D;D
Vidim počeli su se prijavljivati članovi koji nisu ništa ni postali ni pitali... a vjerojatno nikad ni neće, tu su samo zbog nagrade...
e da znaju koja je nagrada odmah bi se odjavili :))
Slika na naslovnoj stranici slijedečeg mobila.
pa i nije tako loša ideja :)
Jesmo li bar blizu tog 500-tog člana? Baš me zanima tko će to biti..
Ej ljudi pa IMAMO 500-tog!!! Prešli smo mi već brojku od 500 članova ali nitko izgleda ne pazi...
500-ti je.................... EDIT: e nije, fulao sam jer nisam računao na izbrisane članove... no našli smo ga, valjda.. čitaj dalje postove...
P.S. šta mislite tko je prvi član? surprise, surprise... pa to je naš dobri stari admin!! ;)
Drugi je zappan, trećeg nema??? 4. velimir aka _ (povlaka), 5. test (vjerojatno su Mobilovci isprobavali registraciju..), 5. jsp_m, 7. KaKav NeReD, pa su viki2win, gog....
kako si to zaključio