je li to besplatna usluga i kako da je aktiviram na T-mobile i kako da skidam melodije na wap.demaksi.com na mobu:rolleyes: I je surfanje na GPRS free i ako nije jeli GSM prijenos free i kako da aktiviram:) Thnx:thumbup: soryy već sam dojadio:chef:
Printable View
je li to besplatna usluga i kako da je aktiviram na T-mobile i kako da skidam melodije na wap.demaksi.com na mobu:rolleyes: I je surfanje na GPRS free i ako nije jeli GSM prijenos free i kako da aktiviram:) Thnx:thumbup: soryy već sam dojadio:chef:
prijeos preko csd-a ti je 1.22/min, a gprs zavisi na kojem si modelu. racunaj da ti je surfanje 1-2kb po stranici. preko gprs-a nije straso ako malo surfas. uslugu nije potrebno aktivirati nego trebas podesiti parametre na mobitelu, a za to nazovi sluzbu za korisnike
wap nije besplatna usluga, da bi je mogao koristiti moras aktivirati GPRS, a njega aktiviras tako da u mob upises *133# i tipka zovi.... gprs prijenos podataka se naplacuje, naplate ti koliko prometa skines......
ja sam sa vipom u pretplatnickom odnosu (vip tarifa 0). jel mi moze netko rec tocno i rec gdje da procitam koliko bi potrosio kad bi recimo otisao na neku WAP stranicu i skinuo jednu pjesmu? jel se racuna po minutama ili po downloadanoj kolicini (po kb)?
po kolicin....
a opet ja pitam isto: koliko je to KN po KB???
zasto je je COMA rekao 1.22kn/min? i sto znaci csd?
Vjerojatno si na VIP.gprs START (5,96kn/100kb, obračunska jedinica 10kb)
csd je spajanje putem podatkovnog poziva, nešto slično modemima, a brzina je samo 9,6kbps, a cijena kao i pozivi unutar mreže, tj. 1,22kn
A kako da ja skinem te melodije?Inače ima Motorolu C650 i u T-zoni stisnem google i naravno nađe ali piše Cafe mobil forum ali kako da skinem walpapere,melodije...I kako da aktiviram GSM...
VIP surfanje preki CSDa je 50% od cijene poziva unutar mreže. Barem za VFL.