Koliko sam uspio naći na netu...
P2KTools v0.8.6 build 406 radi provjereno
http://www.vxxxstuff.com/forums/atta...achmentid=9749
MPT 3.28 navodno radi (tako kaže ekipa sa Howarda).
Printable View
Koliko sam uspio naći na netu...
P2KTools v0.8.6 build 406 radi provjereno
http://www.vxxxstuff.com/forums/atta...achmentid=9749
MPT 3.28 navodno radi (tako kaže ekipa sa Howarda).
radi i MPT 3.4 koji se nalazi gore u Linkovi...= Citat =:
Izvorno postao zrino
Njih imam ali mi nerade.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Jesu MPT 3.40 official ver. ili ne ??
imam P2KTools v0.8.6 build 406. instalirao sam ih i motorola je instalirana i kad sam pokrenuo P2Ktools u AT modu je prepoznao v360v i mogao sam raditi sve(backup poruka,imenika itd), no kad sam prebacio u P2K mode automatski je status DISCONNECTED i ne prepoznaje mobitel. ima li tko kakvo rješenje.:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao zrino
Prebacivanje iz AT u P2k Mod zna potrajati i do 30 sekundi. Barem kod mene na V600. E sad ako si čekao toliko ili dulje....izgleda da onda Windoze moraju na servis.= Citat =:
Izvorno postao unreal
formatirao sam "C", instalirao friške windoze,istalirao PST, spojio mobitel i uredno instalira moto modem, i NARAVNO sve je bilo dobro dok nisam pokrenuo PST, odmah mi je isključio modem ( u contr.panelu- modem not present) i to je to. sad ili sam je toliko glup ili je "uklet komp ili mob. ja više ozbiljno neznam što da pokušam. :rifle: :skull: :wall: :wall: :dunno:= Citat =:
Izvorno postao merlin10
A očito je da PST mobitel uredno izbaci iz modem moda al ga neće ubacit u Normal mod. E sad možeš probat sa programom LeaderGL FlexEditor. On između ostalog ima funkciju ručnog prebacivanja iz Modem u Normal mod. Meni je radio u većini slučajeva pa pokušaj i ti. 99% drugih programa ovu radnju radi automatski, a tko zna možda je baš u tome problem.
Pozdrav !!!
skinuo sam LeaderGL FlexEditor, instalirao ga, i u modem modu mobitel čita kao otvorenu knjigu, ALI naravno kad trebam prebacit u NORMAL MODE isto kao i PST-om pokaže NOT CONNECTED. Hvala na trudu, ali ja sam beznadan slučaj. :creep:= Citat =:
Izvorno postao merlin10
... i nakon 15 sekundi čekanja otprilike trebalo bi pisati Normal mod na plavoj pozaditi ili...= Citat =:
Izvorno postao unreal
čekao sam i 5 minuta i ništa. samo piše NOT CONNECTED, a u contr.panelu u modem options- piše motorola USB modem not present. neznam možda treba nekakav drugi kabel( imam mini usb)????? :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao merlin10
prvo treba vidjeti dal mobitel radi kao stick za kablom. ako da, sve je u redu s njim. ja imam dva, od toga jedan ne radi, a drugi da (od Sony fotica), iako su svi miniUSB to USB kablovi. Svi programi koji rade s Vxxx trebali bi raditi s V360v. problem je samo u driverima. ja sam to rjesio tako da sam rucno instalirao samo jednu komponentu drivera(iako ih ima 7 cini mi se iz pk2.sys), pa mi se na Data/Fax modu pojavljuje kao Motorola USB device i zatim PK2 Advanced Editor s kojim radim se normalno spaja. Ukoliko se u device manageru ne pojavljuje kao Motorola device, necete se moci spojiti. kolko sam skuzio drukciji je raspored seem-ova nego kod Vxx modela no mene je zanimala samo jacina zvuka u slusalici (koja je jedini nedostatak na tom modelu), a rjesava se na isti nacin kao kod V550 modela npr. i sve je proslo u najboljem redu. eto toliko o tome, da nije sve crno:spin:= Citat =:
Izvorno postao unreal