Imam problem.Imam tu neki program za prebacivanje CD na MP3 ali neznam šta da napravim u postavkama (Sample rate,Bitrate) da bi dobio dobru glazbu na mobu.Usput dal ima neki dobar program za takve stvari a da nje prekompliciran?Unaprijed hvala!
Printable View
Imam problem.Imam tu neki program za prebacivanje CD na MP3 ali neznam šta da napravim u postavkama (Sample rate,Bitrate) da bi dobio dobru glazbu na mobu.Usput dal ima neki dobar program za takve stvari a da nje prekompliciran?Unaprijed hvala!
mp3 za slušanje na sl45-ici nek ti najmanje ima 96kbps što je veći bitrate kvalitetnija ti je muzika ali ti zauzima više mjesta na mmc-u. 128 ti je zlatna sredina. Probaj sam pa ćeš vidjeti tj. čuti. CD-DA X-Tractor ti je odličan program i besplatan što je najbolje.
kad birekao koji ti tu neki program imas lakše bi nam bilo pomoći ti.
Puno hvala viki!Muzika je super al imam jedan (veliki) problem.U ljevoj slušalici mi nešto šumi kod malo boljih basova.Neznam zašto.Nije neki problem ali zbilja kvari doživljaj.PS. imam program MP3 producer.Sigurno nije popularan al je dobar i jednostavan.Imam demo (još 5 dana valja) pa moram odlučit koji ću kupit za stalno.Netko mi je reko da i winamp3 može mijenjat s recimo CD-a na MP3 ali neznam jeli to istina.Nisam našo na njemu takvu opciju
nisam siguran da moze Cd ->MP3 ali mp3 ->wav moze definitivno - pa ga prekodiraši nizi birtate - a od Grabbera bi ti preporucio Audiograbber (ne 1.82 jer je lose crackan) a od verzije 1.70 do 1.81 se nije previse toga promijenilo.
Od codeca imas Fraunhoffer i Lame
JA BIRAM LAME (višegodišnje iskustvo) + Fraunhoffer bi kao nešto naplatio:-)
To šuštanje u lijevoj slušalici dođe s vremenom i glasnim slušanjem (barem mislim). Ipak su ove original slušalice male i ne podnose puno. Probaj ne slušati na maximumu. Ili možda veće slušalice.... Jel netko probao spajati kakve druge slušalice?
Ja slusam na najglasnije gotovo uvijek i meni se pocelo javljati neki sumic u slusalici.. No kad malo stisam (samo malo) onda je OK. Iako i sumi, zvuk iz original slusalica je ne moe se usporediti ni sa cim ;)
OVO OVDJE bi ja isprobao samo gdje nabaviti ovaj konektor? Može li se gdje nabaviti posebno ili treba rezati....
Može bit.Ma stari mi je nabavio mob od nekog music freaka.Budem ja nabavio novi.Novi nemaju te probleme ili?
Onaj link je zbilja inventivan ali se ja nebi prepušto u takve zahvate.Ej Fabi koliko imaš mob kad ti se taj šum počeo pojavljivat?
Ma to ti se pojavi ubrzo nakon par sati slušanja barem se meni pojavilo. Jednostavno pre slabe slušalice za jako pojačalo.= Citat =:
Poslao: Hrc
Može bit.Ma stari mi je nabavio mob od nekog music freaka.Budem ja nabavio novi.Novi nemaju te probleme ili?
a jel moze davati jaki zvuk sl45 usporedite sa boljim walkmanom!
@viki2win
ovo na slici sa linka ti je selbst bau - home made - a vidio sam ga na nekom od shopova - moram pogledat Favoritese - pa javim.
ima ga tu po 12,50 eura:-)
http://www.mobiltec24.de/indexs.php
ali zanimljivo da je samokonektor(onaj sa svim pinovima - 14,50
ima toga uopce kod nas - i koliko je - mislim na kabel sa svim pinovima.
:-) "konektor" za C55 je 6$(5 kom min. - inace je veca cijena)
http://www.solvens.com/connectors.htm
Hvala ti!
Nije li ovo na ovoj drugoj adresi CON-C35 For Siemens C25/C35/X45 $3.00 taj konektor za sl45?
Itekako...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a jel moze davati jaki zvuk sl45 usporedite sa boljim walkmanom!
vjerojatno je - svaki put kad pogledam iznova tih par stranica - svskakva nova cuda se pojave - pa nisam ni gledao.
nemam još namjeru nista uzimat(mislio sam uzimat onu najjacu bateriju - a i neznam koje stranice primaju koje kreditne.nevermind - ostaju u Favoritesima, pa cemo vidit.
znaci mp3 player je potpuno upotrebljiv, mislio sam sa je slab zvuk!
Daleko od toga... na svim testovima dobio je najvišu ocjenu za zvuk a jedina boljka mu je mmc od samo 32mb ali i to se da srediti= Citat =:
znaci mp3 player je potpuno upotrebljiv, mislio sam sa je slab zvuk!
A OVO si moram napraviti:)
= Citat =:
Poslao: Gleep!
vjerojatno je - svaki put kad pogledam iznova tih par stranica - svskakva nova cuda se pojave - pa nisam ni gledao.
nemam još namjeru nista uzimat(mislio sam uzimat onu najjacu bateriju - a i neznam koje stranice primaju koje kreditne.nevermind - ostaju u Favoritesima, pa cemo vidit.
http://www.solvens.com/Hrvatski.htm ovi rade i pouzećem pa čak i autobusom:D mrak..
radi, zasto nije radilo?
p.s. sad sam bio na tvom forumu
A malo zapinje link ali radi :) na mom forumu kažeš :beer: :blush:= Citat =:
radi, zasto nije radilo?
p.s. sad sam bio na tvom forumu
Ja imam vec godinu dana audio kabel, koji sam sam napravio!!
Mogu reči da je to zakon !!!
Ako imaš dobre slušalice čuje se puno bolje od original siemensovih slušalica!!
U pomoč tog kabla možeš spiojiti sl45 na pojačalo i onda na velike zvučnike!!
Ja sam si kupio onu kazetu (adapter) za radio, i kad sam u autu slušam mp3 sa mobitela!!!!
To je prava stvar!!!!!!!!
:beer: :drink: :sheriff: :rifle: :guitar: :funny:
daj nam sheme i opisi kako si radio, mogo bi viki to staviti na svoju stranicu!
Opa!!!
Zaboravio sam gore napisati!!!
Šum u slušalicamam se javlja zbog oštečenja slušalica!!!
Slušalice se mogu oštetiti ako padnu na pod ili se negdje s njima udari ! ! ! A isto tako im smeta prašina !!!
Ako ih nosite u đepovima onda se prašina od tkanine uvuče u njih i ošteti ih!!!
Ja svoje slušalice nosim u jednoj vrečici koja se može lako zatvoriti i otvoriti!!!!
:lol: