Evo moj prijatelj se dvoumi izmedu ova dva modela. Pa molim vas napisite koji je bolji za sma pisanje i slicne stvari (ekran...):king:
Printable View
Evo moj prijatelj se dvoumi izmedu ova dva modela. Pa molim vas napisite koji je bolji za sma pisanje i slicne stvari (ekran...):king:
Uh stari moj, ak je za sms onda 2600 definitivno - bed je kaj ima 4k boja ekran, s druge strane k300 ima 65k boja prikaza na ekranu, a nekako losiju tipkovnicu po meni. Vecina Nokia je zakon za sms, ali ulozeno-dobiveno ti govori da je k300 ipak bolji izbor.
Iskreno, mislim da što god kupio od ta dva da neće pogriješiti. Jedino neka kod kupovine uzme u ruku oba uređaja i vidi koji mu bolje leži u ruci s kojem mu je ugodnije tipkati. Razlika je u 200 kuna, ali samo zato jer jedan ima, a drugi nema kameru.
Ma kladim se u to da je 2600 ugodnija, ali stvar je ta da s k300 dobiva vise, recimo tu kameru i "bolji" displej... itd...
Meni osobno je čak tipkovnica nešto bolja na K300i nego na puno skupljem D750i.
ovaj N2600 mi je sasvim O.K.
...e sad, tu se radi o osobnom ukusu - po svemu K300i je bolji...
mislim 2600.
Vidim da se tu radja jos jedan Tele2 korisnik!:D
K300 je bolji telefon. Dvojca frendova presli na Tele2, jedan uzeo 2600, a drugi K300, tako da sam nedavno oba imao u rukama istovremeno. K300 je kvalitetniji, bolje izgledajuci, opcijama bogatiji i sveukupno puno smislenije slozen aparat. Pored toga niti tipkovnica nije losa i ne vidim zasti bi bila neugodna za tipkanje.
Tako da moj glas ide za K300! :beer:
onda bi i trebo trebo moc rec dal je ekran na k300i los? ja namjeravam ovaj tjedan kupit k300i na pretplatu (tele2, naravno), pa me to zanima. Jedino nisam siguran dali mi se isplati kupovat taj k300i ili čekat do još par mjeseci u slučaju da izađe neki bolji a jeftiniji mob (u tele2 naravno)?= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Gle, ako ćeš čekati par mjeseci, nikad nećeš dočekati. Uvijek će izlaziti neki bolji, jeftiniji, sa ovim ili onim funkcijama. Evo, priča se da bi uskoro u ponudi trebali dobiti Panasonic VS3, pa ako ti to više pasira... ali bi trebao koštati skoro 900 kn, što je prilična razlika. Ako raspolažeš sa samo nekoliko stotina kuna, onda uzmi taj K300i i zdravo. Ekran mu, kako sam već napisao, nije bog zna kakav, ali za te novce ni ne možeš dobiti nešto puno bolje. Čak mu je i baterija solidnog vijeka. Oko 3 do 5 dana.
Ja sam prije 1h kupija k300i i mogu vam reci da je mali i lagani mob. Ima puno dobrih funkcija i vise sam nego zadovoljan.
I told you so... ;) Mislim da ćeš biti zadovoljan. Pogotovo za te novce.
...za sve o Panasonicu imate ovdje - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=228253 ...
...offtopice brišem... a ovo je :closed:...