kolko dodje?
frend mi je posudio hard koji ima SATA, a ja imam ATA pa mi treba taj konktor. Jel ima tko iskustva s tim?
Printable View
kolko dodje?
frend mi je posudio hard koji ima SATA, a ja imam ATA pa mi treba taj konktor. Jel ima tko iskustva s tim?
Mislis ATA na SATA....
Dodje ti oko 200 kn, ali ako imas mogucnosti uzeti ATA disk puno ce te bolje izaci, ovako sa konektorom ne dobivas bas puno na performansama....a moras kupovati taj kontroler....
Zapravo to ti je PCI kartica....
ATA disk je puno brži
govorim iz iskustva
Daj nemoj pričati gluposti... Brzina diska baš i nema direktne veze sa sučeljem, ja ne znam da ima neki normalan disk koji iskorištava ata133 specifikaciju...
A ti sa 12 godina imaš jako puno iskustva? :D= Citat =:
Izvorno postao sipe
Nemoj pričat o onome u šta se ne razumiješ
jel ima netko za posudit taj konektor na 1 dan? jer bezveze mi je bacat 200kn, a taj hard je kod mene do nedjelje!
Ne radi se o konektoru, nego afaik sata kontroleru...
Ljudi, kako gog i rece, KONTROLER se trazi! Ne konektor ili slicno. Uostalom taj komad opreme negira sam sebe i nema pretjerano smisla i ne znam gdje bi se konkretno mogao posuditi!
A ovo u nastavku je smijesno, a da nije smijesno, bilo bi zalosno!
= Citat =:
Izvorno postao sipe
zeznuto...sta ce ti pobogu njegov hard?
Postoji kontroler na PCI kartici ili mali kontoroler na kojeg se s jedne strane spaja ATA kabel, a s druge strane ima izlaz za S-ATA= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
mozda da si prebacim mp3ce?!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
nek ti sprzi na dvdrw
Njemu to ne treba......= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Njemu treba SATA kontroler (konektor...., whatever), znaci da mu treba PCI kartica na kojoj ima prikljucke za SATA diskove, on ATA (IDE) prikljicke ima na maminoj ploci.....
Ako imas previse GB za preuzeti, da ne przis na DVD, kao sto Grunt kaze....
jesi pomislio na to da ti odneses svoj hard kod njega.....on 100% ima IDE prikljucke na maticnoj?
ma ziher , pa velja ima hard od 40 gigabajta , pretpostavimo da je bar 25 gigabajta popunjeno (odnosno sigutrno je , on drzi filmove na hardu :retard: ) , ostaje mu 15 gigabajta , t oej kolko 3 dvda?
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
imam hard od 80, i oko 40 je prazno. kupih novi kad mi je stari riknuo