Moze li mi ko objasnit kak da podesim outlook express da mi skida mail s yahoo-a. unaprijed hvala
Printable View
Moze li mi ko objasnit kak da podesim outlook express da mi skida mail s yahoo-a. unaprijed hvala
ako imas besplatni yahoo mail onda nikako, jer nema pop3 pristup (afaik kolko se ja kuzim u to :))
Da. Jedino ako platiš onih 20 i nešto $ godišnje i imaš nešto veći inbox, s tim i dobiješ POP3 postavke.
uzmi GMail, on daje POP3 pristup bez naknade.
ma bolje mi je tu lovu zadrzati u džepu. a koji mail se moze uopće konfigurirati u outlook ( naravno da je free). sad sam probao mail sa hotmaila stavit, ali ni njega ne hvata. ipak hvala
= Citat =:
Izvorno postao zappan
jel to sigurno. nemam bas volje prolazit kroz registraciju, jer mi ih je vec dosta. kaj nije GMail samo za one koji dobe nekakvu pozivnicu?
Skini si YahooPops i nađi kako ga konfigurirati (ima po netu sigurno ili na njihovoj stranici od YPopsa). S njim ćeš moći bez problema skidati i slati mail.
EDIT: A ako hoćeš GMail pozivnicu javi ;)
= Citat =:
Izvorno postao zappan
jel imas ti Gmail. trazi me broj mob. jel to sigurno? ipak sam na pretplati
Imao sam yahoopops, ali s njim mozeš samo skidati mailove, ali ne i slati. daj mi posalji pozivnicu na mail i usput objasni kaj sve trebam, ako možeš.
Može se i slati ako imaš SMTP podatke od maila koji ti daje internet provider (npr: smtp.t-com.hr - ovo napamet pišem).
Nemoj popunjavati polja koja nisu označena zvjezdicom ili obojana ili sl. To su gluposti. Imaš pm..
Uglavnom popuni bitna polja i aktiviraj account. Moguće da će te tražiti prijašnji mail koji si imao/imaš pa će ti na njega postati aktivacijski link.. Uglavnom nemaš šta izgubiti osim malog dijela privatnosti..
Ukoliko si registriran na Američkom Yahoo! serveru i e-mail adresa ti završava sa @yahoo.com onda možeš skidati i slati e-mailove koristeći program YPOPS.
n je automatski postavljen da omogućuje samo skidanje ali ne i slanje (kroz Outlook Express)zato moraš ući u njega i pod postavkama čekirati opciju 'enable SMTP'.
A da si ne kompliciraš život s tim programom jer ga moraš imati ako nisi njihov premium korisnik i moraš plaćati,jednostavno zatvori taj račun u Americi i otvori si bliži u Engleskoj( Yahoo! UK & Ireland).Tamo se može bez ikakva programa skidati email u Outlook Express ili šta već namjeravaš koristiti.To moraš podesiti kod njih na internet stranici nakon što postaneš enegleski yahoo! korisnik-otvoriš tamo novi račun.
Naravno imaš sva prava kao i oni u Americi i još jedno pravo više a to je besplatno skidati Yahoo! poštu u Outlook Express!
Ok ljudi. otvorio sam si gmail i oni su mi dali pop3 tak da bez problema mogu skidat i slat. sad mi je još jedini problem da si riješim server u firmi da mi on pušta mail i to je to. ak bude kakvih problema javim se. hvala svima