...Bok...
evo nakon dugo vremena razmisljam o kupnji novog mobitela...ovaj Siemens MT50 mi crkava....pa sto je po vama najbolje uzeti za 500Kn?
Jel bolje uzeti nesto polovno..ili neku akciju od Tele2 ili Simpe?
Hvala
Printable View
...Bok...
evo nakon dugo vremena razmisljam o kupnji novog mobitela...ovaj Siemens MT50 mi crkava....pa sto je po vama najbolje uzeti za 500Kn?
Jel bolje uzeti nesto polovno..ili neku akciju od Tele2 ili Simpe?
Hvala
Ako stvarno nisi zahtjevan i mob ti uglavnom služi za pozive i SMS poruke, onda možda da si pikneš N2600 na Tele2 (link), ali u Simpi do 500 kuna nećeš naći ništa, jedino najjeftiniji Siemens A57 za 598 kn (link). A ako bi pak htio nešto iz VIPme ponude, tu imaš Sony Ericsson J210i (link) za 391 kn, zatim Siemens A70 (link) za 291 kn. Pa ti biraj.
Ako bih ja morao birati između tih uređaja, uzeo bih N2600 ili možda SE J210i.
...od svih ovih najbolji ti je izbor N2600 u Tele2 paketu, jer dobiš mob za manje od 500kn, a ujedno dobiš i karticu s brojem i 195 kn na računu...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A i koliko sam vidio tu Nokiju, izgleda ful dobro za tako male novce. Ne znam kakav je display, vjerojatno slabiji, ali je dizajn skroz okej.
Hvla svima za odgovore....
zanimam me samo..jel se isplati dati 900kn za SE k700i ..?...ima ga frend i nekako mi se svidja...cini mi se puno bolji od T630....
Pa K700 bi bila relativno isplativa kupnja. Daju se u oglasniku naci vec i od 800 kn! U svakom slucaju to je bolji telefom od T630 iako je pomalo bugovit, ima relativno losu kameru i podosta je spor kada se napuni, ali za te pare...
Ja sa za 800kn skoro kupio novoga Sagema z55 (trebao mi je drugo mob, krepao mi je T39m), meni je mob predobar, imao sam ga prilike isprobati, samo pohvale...
idi na 2600, ili na neku motorolu polovnu.
ima stvarno toliko mobitela da ne mogu odluciti...
mozda bolje da uzmem u Tele2 Nokiu 2600 ili onas SE za 95 kuna..pa za godinu dana..ko zna sto....a da posebno uzimam mp3 player..
Glupo mi uzeti mobitel koji nece biti nista bolji od ovog sto imam sada Siemens MT50...
koja motorola je dobra do 500kn?
Mislim da ti je danas svaki mobitel na tržištu bolji od Siemensa MT50. Odi u trgovinu, uzmi u ruku uređaje koji su ti na piku i vidi da li ti se isplati dati 95 ili 275 kn za onih par koje nude.
di je k700i za 900 kn??
t-mobile centri
moj prijedlog je bilo koja NOKIA za lovu koju zelis potrosit!!! s njom nemo's falit to je sigurno...