Jel mi ko može preporučit neku WLAN karticu.Htio bi nešto kupit ali nerazumijem se baš u to,a ne bih htio kupiti neku glupost.molim vas preporuke.
Printable View
Jel mi ko može preporučit neku WLAN karticu.Htio bi nešto kupit ali nerazumijem se baš u to,a ne bih htio kupiti neku glupost.molim vas preporuke.
PCMCIA? PCI? USB?
Unutarnja ili vanjska upotreba?
Ad-Hoc ili spajanje na neki AP? Koji AP? Koje su ostale kartice u igri?
Najvažnije je saznati o kakvoje je opremi riječ s druge strane.
Unutarnja.nema nikakvih drugih kartica u igri...
ha... ako je tako, onda najjeftinija koju nađeš
ja mislim s najvećim prijenosom podataka ali one su dosta skupe. jeftine su veoma spore
preporucite mi neku da znam koju kupit
D-Link DWL-G520 ... cca 400kn
Canyon WF-511 ... cca 160kn
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=769&catid=203
samo jedno pitanje,kako ja ovo čudo mogu staviti u svoj ppc?
Misliš PC?= Citat =:
samo jedno pitanje,kako ja ovo čudo mogu staviti u svoj ppc?
Otvoriš kućište sa strane i vidit ćeš par slotova (PCI) i nađeš jedan slobodan i samo uvališ karticu u njega.
Moja preporuka! Kupi neku Edimaxovu ili Micronetovu s Ralinkovim chipsetom, provjereno.... Rade kao urice.........
ja imam
Canyon WF-511
plaćena 100kn, mislim da sam ju kupio u links-u (na trešnjevci)
radi stvarno dobro... još ima i malu antenu koja je na žici, pa ju možeš pomicati... :)
moja preporuka.
nije skupa, a radi super...
uzmi trendnet 443 pi 180kn na akciji u elmi
u našoj udrugi bežične računalne mreže koristimo canyon 511wf, d-linkove, i trendet i trendnet se pokazala daleko najboljom!
ako ti netreba za nesto specijalno onda ti je dosta D-LINK, DWL-G510 kosta oko 180kn u hgspotu,kakav canyon nemoj to uzimati to ti je smece
I ja planiram nabavku wlan karice tj sticka usb pa sam od frenda isprobao sljedecu: dwl-g122, super je sto se moze koristit sa postoljem ili bez po zelji a tu je i 1.8 kabla. Sta mislite o njoj i da li su ostale bolje ili gore, pogotovo ovdje spomenute?