Tetris i Siemens ili kako ga aktivirati???
Oni koji su aktivirali NetMonitor na Siemensu vidjeli su da se na X35 može uključiti Tetris ali on se nigdje ne pojavljuje.Čovjek koji je objavio način uključivanja NetMonitore , gasbag ili tako nekako , na moj upit e-mailom odgovorio mi je da isto ne zna. E , sad da ja ne rastežem ovo , ako ima neka dobra duša koja zna kako se to radi neka nam prišapne.Imat će , barem moju , punu zahvalnost.
Re: Tetris i Siemens ili kako ga aktivirati???
Moze se ukljuciti tetris, samo mislim da time ne dobivas ono sto ti zelis (novu igricu) nego je to opcija xyz koja, posto ne znamo cemu sluzi, ionako nije vazna ;-)
BTW, ako ti je do novih igrica, mislim da ces ipak morati posegnuti za neki Java enabled mobitelom.
ima on već takav mobitel :-*
Ma jedini java enabled mob je sl45i, afaik on ima m50 ;-)
[quote author=gog link=board=siemens;num=1033241008;start=0#3 date=10/02/02 u 18:18:36]Ma jedini java enabled mob je sl45i, afaik on ima m50 ;-)[/quote]
a Early-Bird? ;D :-* ;)
Imam MT 50 i koristim JAVU od kad sam ga kupil i mogu reći samo pohvale na količinu i kvalitetu Midleta raspoloživih na Internetu i na WAP stranicama.Isto tako počel sam rad na vlastitoj WAP stranici koja bi trebala sadržavati domaće midlete , ali sam malo potcijenio količinu posla pa za sada imam samo linkove.Svaka ideja ili pomoć dobro je došla.Skoro zaboravih stranica je www.tagtag.com/midlet
No Sljaka kaj je s tom ranom pticicom?
Ne znam na koju ptičicu misliš , da li na korištenje Jave ili na moju stranicu.U svakom slučaju mislim da smo promašili temu i možda bi bilo bolje na ovo kaj se tiče Jave itd. prebacimo u neku drugu primjereniju temu,zar ne?