Dali se koja od ove dvije Nokie mogu otključat kalkulatorom?!
Printable View
Dali se koja od ove dvije Nokie mogu otključat kalkulatorom?!
Sorry što se ubacujem u temu ali da ne otvaram novu..
Da li se i Nokia 6230 može otključati kalkulatorom?
kalkulatorom se mogu otkljucat sve tri...
A jel bi mogo link dat za doticni kalkulator? Hvala
disco, imas PM, dva komada :)
da sve se uredno sreduje kodovima.
Dovraga onda nešto nije u redu s mojim :-/ od 3 koda nijedan ispravan...= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa vjerojatno nisi nesto dobro napravio...
Sumnjam, sve postavke kalkulatora su bile točne u 3 pokušaja, samo sam u prvom pokušaju stavio asic2 umjesto 6... Imam posljednju šansu :-/ jel možeš pomoći..? :D
kakv asic 6 te spopao?
sto se tice 6610i, vec ti je zakljucana davnih dana (kod novih imas samo 2 pokusaja fore, a 2600, vjerojatno jos ima jedan pokusa a i to je pitanje.
Pa ona vrsta zaštite ili slično, Asic (za 3120 je npr asic2).. :-/ To se isto gleda kad se radi unlock kod preko imei-a...
Bok
Imam isto pitanje kao i disco.
Moze li se 2600 na Tele2 otkljucat kalkulatorom kakvim?
Thx
Može:= Citat =:
Izvorno postao fewfish
sa http://unlock.nokiafree.org/download.php
skini NokiaFREE Unlock Codes Calculator v3.10. (ili WorldUnlock CC v4.2 sa http://www.gsmevolution.com/freecalc - svježiji je i nudi aktualnije Box Serial-e).
Upiši potrebne parametre; IMEI, MCC+MNC (kod mreže) i Box Serial 32779 (Original).
Za ostalo malo potraži po forumu.
Ako imaš pitanja, pitaj prije nego što počneš utipkavati kodove - ako promašiš nekoliko puta ( 3 do 5 ) otključavanje je moguće samo uz pomoć kabela. :)
Sretno :thumbup:
dali je neko uspio otkljucati nokiu 2600 od TELE2?
model:2600c-2
hvala
Da ne otvaram i ja novu temu...
2610?
Citam negdje da se ne moze jer je BB5,al fakat mi smijesno zvuci da je takva kanta BB5... :dunno:
Nisam nasao nikakav kalkulator koji ju podrzava,a na jednoj stranici sam generirao kod,al ne prolazi,pa ako netko zna nesto vise,nek napise... Hvala!
@ Bimbo: Daj posalji IMEI na PM,pa cu probat jedan kod ti poslat...
Mozda nece uspjet jer kalkulatori ne podrzavaju TELE2,al probat cemo...
Da podignem ovu temu.
Naime, posjedujem staru Nokiu 7373, jako uredno zaključanu na HT. Bio sam prije godinu dana u T centru kada su mi rekli da oni te kodove više nemaju (WTF?), da pogledam kod prvog unlockera... zbilja strava da za tel koji sam platio 50kn plaćam sto kuna za kod.
Ima li na netu ikakav servis za generirati kod na temelju IMEI-a, a da je free? Znam da je bio odkleni.si, ali mislim da ne radi s novijim modelima Nokia.
Ovo je nekad meni radilo, samo vidim da je site malo promijenjen...
http://nokiafree.org/unlock/
Nema Nokie 7373. Ona je malo tvrđi orah.
7373 je BB5 telefon i neće ići free metodama.
Što predlažeš? Jer vidim da stranice koje i nude nekakvo otključavanje starih mobitela lagano iščezavaju, a broj mobilnih operatera se smanjuje.
U svakom slučaju nije fer od HT-a da nema kod. Oni su naslijedili T-Mobile, nema tu po meni izmotavanja. Izvoli mi dati kod zaključanog telefona. Ali, tako lako su me skinuli s vrata. Odgovor je bio tipa, mobitel je prestar, nemamo bazu podataka za te mobitele. Ali, među nama, prvi lokalni "serviser" će vam ga otključati...