ajmo ovako račun za net mi dolazi od 60-100 kn mijesečno a kad bi uzeo adsl morao bih bar 2 gb tj 140 kn dal se to isplati
Printable View
ajmo ovako račun za net mi dolazi od 60-100 kn mijesečno a kad bi uzeo adsl morao bih bar 2 gb tj 140 kn dal se to isplati
I ja sam u isto dilemi,racun za net je uvijek oko 80kn.Mislim da necu jos neko vrijeme uzeti adsl jer mi se neisplati davati duplo vise.....
ma uzmi imas puno brzu vezu. jedino sto je 2GB malo ak mislis jos nest skidat s neta(filmove, mjuzu...) meni 2,5GB ode samo na surfanje netom.
pa uzmi onaj od 512MB, to ti je za početak dosta, samo surfaj isto ko i do sad...
Meni bi jako dobro došao (net mi je 140-180kn/mj), ali ti se moraš odlučiti dali ti se isplati 50kn dati za veću brzinu.
sve ovisi koliko si na netu.Meni je super!!
Na tvom mjestu ja ga ne bi uzimao. Premali ti je račun za to...
ja bi ga uzeo tak su i meni računi bili pa su porasli preko 150kn... pa zašto ne, još ak ga dobiješ do 15.11 dobiš 2 mjeseca flate ratea
ma uzmi, bar češ živce sačuvati
Ja bi ga definitivno uzeo...ono surfanje sa 56k modemom me ubijalo u pojam...otkad imam aDSL to je preporod preporoda...a i 50kn više za net nije tak strašno jer je aDSL bez premca bolji i njime ćeš puno dobiti...
Jedino se isplati uzimati flat adsl , samo kaj kod nas je flat malo skuplji , zapravo 300% skuplji .
istina,ekipa dobiva flat po puno manjim cijenama a mi ga tu placamo kao da zlata vrijedi :s
Ako čovjek ima račune 60-100kn, onda mislim da mu flat ni ne treba niti mu se ne isplati uzeti jer očito ne koristi puno internet...aDSL sa osnovnim paketom (znači 512mb) bio bu mu dovoljan po ovome koliko koristi net...
mislim ja i skidat muzike a igre i filmove samo ako mi ostane viška na kraju mjeseca
Odgovor na tvoje pitanje je DA isplati se ! Posto je sada "akcija" dobit ces 2 mj flat rate ! A inace se sve puno brze skida , sve je lakse i jednostavnije .... dialeri ti nemogu nista he he lol ..... Sve u svemu DSL je zakon ! Istina je da je kod nas pre pre skup ali bumo vidjeli sta ce biti sljedece godine ako se ne varam T-Com gubi monopol na linije i onda ce vjerovatno doci do pada cjena !
Pozdrav
Ali, još uvijek to ništa ne znači većini nas, jer ako ne prošire mrežu, možda nikad nećemo niti biti u mogućnosti uzeti ADSL.
ja da imam samo malo vise love uzo bi flat sa najsporijom brzinim ... dost mi je 40 kbps skidanje kaj ..
a ti hacker jos si mlad , dost tiej modem . ak ti je racun 60 - 100 ..
ja jesam mlad ali ako mogu zašto ne jer sve jedno imam problema s dial up-om a ja mislim da ću ga uzet
Kakve to ima veze sa starošću. Ako možeš plaćati veću pretplatu i ako ti se više isplati - uzmi i zdravo.
ne mogu ja plaćat može ćaća ili mater ;D
Najbolje uzmi s neograničenom brzinom ako puno trošiš
Najbolje nemoj uzimati, omjer cijene i dobivenog jos nije dobar. Pametnije ti je cekati i vidjeti sta ce biti kada optima uvede ADSL2+ i navodno H1 5 mb/s. Tada ce cijene letiti dolje, a t-com ce imati najmanju brzinu.
I jos samo da dodam upload ti je jako bitan ako mislis koristiti BT ili neki drugi p2p. imao sam 384/64 i mijenjao sam ga za 2 dana. sada imam 768/128 i jos mi nije dovoljno. inace 384 bi mi bio dovoljan samo da ima 192 upload.
odluka je pala NE uzimam bar ne još dok ne izbace optima i h1 jer će onda ko što raf kaže cijene pasti!!!!
ja ga uzeo, sretanh zadovoljan, očekujem uskoro da se povećaju brzine ;) ili da se smanji cijena, a uz to imam flate do nove godine
Krivo pitanje. Moderator briši ovaj post.