Isplati li se sad uzimati novi mob u t-comu ili vipu (tele2 ima sranja od mobitela na ponudi) ili treba pričekati još koji tjedan da vip i t-com daju neke akcije pošto je došao novi operater
:sheriff: :cyborg:
Printable View
Isplati li se sad uzimati novi mob u t-comu ili vipu (tele2 ima sranja od mobitela na ponudi) ili treba pričekati još koji tjedan da vip i t-com daju neke akcije pošto je došao novi operater
:sheriff: :cyborg:
vec duze nema bas nekih novosti..ajd na vipu ovo za pretplatnike...mislim da u roku mjesec dana ce bit neka primamljivija ponuda...(mislim na vip) a vjerujem da ce i tele2 podudit u skorom roku nesto bolje mobitele u ponudi...= Citat =:
Izvorno postao Devil_007
zadnji kvartal svake godine je udaran uvijek kod nas što se ponude i akcija tiče, tako da ne mislim da će samo VIP ponuditi nešto...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
prošle godine je t-mobile imao odlične akcije za postpaid, a VIP akciju za prepaid s potpisivanjem ugovora. Sad će po meni oba poraditi na postapid, jer tu se mlati prava lova, a i operater je tada sigurniji u lojalnost korisnika
Gledao sam na austrijskom Tele2 i nemaju bas nekih telefona! Najaci bio 6610i i ova sranja sto nama nude!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ja bih ti TOPLO preporučio da čekaš predblagdansko doba , dakle kroza cca 2 mjeseca uvjek su ti nekakve akcije , i moci ce se ušičerit neki mob puno jeftinije .. sad je bas razdoble kad je onak zatisje , mmislim na VIP i cronet.= Citat =:
Izvorno postao Devil_007
u tele2 nema nist pametno od mobitela....jako jadno...
Stvarno ne znam kaj ste vi pak očekivali u samom startu? 50 modela, većinom middle i high end uređaji i sve moguće usluge? Uostalom, slogan im je jednostano jeftino.
Pa recimo ako pitas mene ne moras cekati 2 mjeseca kad imas aparat like K700 za 998kn u Simpa paketu... ak to nije povoljno, onda ne znam kaj je...
A ako nije slazem se s ostatkom ekipe; cekaj do nekih akcija u zadnjem mjesecu u godini, to je najbolje vrijeme za kupovinu, ne samo mobitela...
Ja osobno čekam predbožićno vrijeme za to, a ponuda uređaja u Tele2 je sukladna njihovim uslugama.
bit će v3 sreberna za 1500 kn u simpa paketu,bar se tak priča....
Evo kad se več priča o povoljnim kupnjama, ja sam kod Teleta uletio u Panasonic-x700 za 895 kuna na pretplatu, nema ga u nijednoj ponudi od Tele2, al ga ima u tele centrima (bar u Osijeku)...dobra kupnja u pogledu omjera uloženog i dobivenog, mobitel je odličan...:thumbup: .
daj ne j++++ 800kn,pa to je predobra cijena....di uopće ima tele centar u zg?
a jeli ima još koji mob van one ponude na letcima i webu?= Citat =:
Izvorno postao Darian
Evo nova tema samo za telefone u ponudi TELE2:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=226609#post226609
Ja bi presao na TELE2 ali sam jos na T-mobile na predplati tj na tarifi 60 jel se moze kako raskinuti ugovor a da ne placam predplatu za preostalo trajanje ugovora?
Pa, ako si uzeo pretplatu na 12 ili 24 mjeseca, onda ne možeš. Ali ako nemaš ugovor, onda im se javi i zatraži prekid "suradnje".
ma možeš raskinuti samo trebaš platiti
Je, samo koliko treba platiti? Ne bi oni samo tako puštali ljude da si uzmu nekakve uređaje po povoljnim cijenama sa ugovorom, pa da za nekoliko mjeseci ljudi prekidaju te ugovore.
EDIT: Saznao sam. Trebaš platiti onoliko koliko ti je ostalo do kraja pretplatničkog odnosa. Znači, ako imaš Tarifu 60, a ostalo ti je još 4 mjeseca do kraje ugovora, onda trebaš platiti 240 kn.