Nakon flashanja s v24 i unlockanja telefon se ne pali vise, tj. upali se, gore na sredini ekrana pokaze malu crticu i zgasi se opet...
Kabel imam mislim orginalan siemens, piše gore siemens for/pour/fur RS-232
Help, treba mi mob za tele 2!!! :)
Printable View
Nakon flashanja s v24 i unlockanja telefon se ne pali vise, tj. upali se, gore na sredini ekrana pokaze malu crticu i zgasi se opet...
Kabel imam mislim orginalan siemens, piše gore siemens for/pour/fur RS-232
Help, treba mi mob za tele 2!!! :)
Ako si mogao flashat onda kabel nije orginal. Napiši s čim si flashao, jer o tome ovisi postupak spašavanja. 99% ih se može spasiti.
sljaka, mogao je flashati... evo ja imam doma jedan S35, kao i SL45i koje mozes normalno flashati, ubacivati patcheve i sl sa originalnim kabelom od SL45i...
sjecas se, jednom sam te davno pitao o tome...
vjerojatno su napravljeni tako da primaju napon i kad su ugaseni, sto je kasnije prepravljeno kod nivijih moela, pocevsi od S45...
@filipv
kako je rekao Sljaka, napisi sve sto si radio i s cim, pa sam gotovo siguran da cemo ga povratiti u zivot ;)
ovisi kako je izvedeno napajanje flash čipa...neki ne trebaju eksterni napon za ulazak u service mod= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Samo za info, "čuli" smo se filip i ja jučer preko ICQ tako da sad čekam rezultate.
Probaj ga pregaziti sa full flashom.Ja sam svojeg 2 put ubio i oba puta oživio. E sad ne sjećam se točno kak davno je bilo.
Bez prostačenja
Evo mene.
Nezna ga niko unlockat, vi ste mi jos jedina nada.
Dakle, flasham ga na v14 ili tako neki, onda na v25 s onim siemens toolom koji radi na command promtu. Onda se da upalit. Unlockanje prođe s freiom 15 i ziemensom 1.22 mob se neda upalit, tj. da se, ali samo na par sec pokaže vertikalnu crticu pol cm dugačku na sredini gore i zgasi se. To je to.
Help
otkljucaj ga i upisi novi (stari) iMEI...
dakle, kad ga ides otkljucati sa FREIA-om, odes na unlock also saves map i u new IMEI ukucas svoj IMEI (zadnji se broj nece upisati, program ga sam izracuna) i onda OK...
Probaj ga upaliti nakon sot ga tako otkljucas pa javi ;)
Sredeno je :-) Caka je bila da u Freii trebalo odabrati S35 new, a ne S35.
Thanks svima!
Sad imam S35 v25, samo nemam rvackog jezika gore, no nema veze ako se neda staviti :)
Može se staviti, ali ga treba napraviti. Ako si zainteresiran, javi pa ćemo dalje. Gotove verzije hrvatskog postoje do v.18.
Ako treba prevesti, nema problema, javi kako se radi. :)
Do ver 18 kazes? Ja uopce ne vidim razliku od verzije 5, ali nema veze, valjda je ima :)
nema razlike u grafici, ako si to očekivao, samo su ispravljene greške, a ako njih ne vidiš, to je dobro;D= Citat =:
Izvorno postao filipv
prevedi jezik sa Lang editorom - http://www.siemensfreaks.com/prog/lang.zip