...pošto čovjek dosta pridonosi samom podforumu - predlažem ga za moderatora...
Mene kao što ste imali prilike vidjeti svako malo nema pa bi uz mach1 osjetno živnuo podforum...
Naravno sad idu vaše salve odobravanja... ;)
Printable View
...pošto čovjek dosta pridonosi samom podforumu - predlažem ga za moderatora...
Mene kao što ste imali prilike vidjeti svako malo nema pa bi uz mach1 osjetno živnuo podforum...
Naravno sad idu vaše salve odobravanja... ;)
podržavam u potpunosti,još sam ti prije 2 mjeseca poslao u pm dali bi imao išta protiv da ga predložim za ovu poziciju,nisi mi odgovorio pa sam shvatio kao odbijanje.
mach1 od mene imaš punu podršku:thumbup: !
Evo ja isto podržavam macha1 za moderatora jer zbilja puno pridonosi podforumu.
Slažem se u potpunosti
dajem glas za macha1
Definitivno podrzavam! Vec sam primjetio mnogo puta do sada veliki doprinos Mach 1 u tome podforumu. Covjek doista mnogo o tematici u forumu zna i voljan je pomoci!
Uz prijedlog vec postojecega PDA moda, ne preostaje drugo, nego li: :thumbup: mach1
e to sam i ja jedamput htel predlozit :P ali nikad nisam imal vremena..
MACH1 je car u vezi s PDA-ovima..i mislim da zasluizuje biti moderator..jer se kuzi u to..puno pomaze svima i aktivan je u tom djelu foruma
slažem se s prijedlogom, postovi su mu kvalitetni i na mjestu i trudi se pomagati. jedino, dmi, jesi li ti provjerio da čovjek to želi? ili neka mach1 javi samo je li se voljan prihvatiti moderatorske funkcije...
Kratko i jasno: Podrzavam
slazem se, sto je je covjek se kuzi i zeli pomoci drugima.
...ako čovjek to želi, neka radi... ima znanje i ja to podržavam...
ne zalazim baš tamo, ali ima i moj glas podrške.
Potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Nisam upoznat s njegovim 'radom' ali kako vidim da ga podržavaju forumaši čije mišljenje cijenim, onda je očito dobar, te ga i ja podržavam.
ne pratim tu oblast ovog foruma, no potpuno se slažem s whiteboyem, povest ću se izjavama onih za koje smatram da su u pravu, pa i ja podržavam
Može, može.
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
i ja :wave::xmas:
mislim da bi kombinacija mach1 i dmi bila jako dobra jer se jedan kuzi u microsoft os, drugi u palmove, tako da podrzavam
...jesam i napisao je da nema ništa protiv...= Citat =:
Izvorno postao zappan
Znaći to je koliko toliko riješeno... ;)
...pa mislim da bi mogli postavit tog novog moda, ha...pošto je odnos glasova 24:1 za DA, a i već je prošlo dana...
znači da bi mi ipak bilo drago da je taj budući mod napisao koju rječcu i ovdje koja bi potvrdila da ga to zanima, no kad već mora preko odvjetnika...
postavljam, a ti dmi mu onda objasni gdje i kako da se javi i obrati za pomoć i pitanja, te koje forume je dužan pratiti.
:closed: