imam jedan problemčić na SL45 koji je flash-an na i verziju. U zadnje vrijeme mi znak za bateriju ne opada ispod polovice popunjenosti,a u biti se isprazni do kraja. Može li se to kako riješiti (doma, ako može)
Printable View
imam jedan problemčić na SL45 koji je flash-an na i verziju. U zadnje vrijeme mi znak za bateriju ne opada ispod polovice popunjenosti,a u biti se isprazni do kraja. Može li se to kako riješiti (doma, ako može)
Isti problem i kod mene.. ali sam se ja vec naviknul i punim svaku vecer jer mi je baterija koma.. :)
Btw. Ja sam kao nesto cital.. kao nesto Siemens Batery Tools.. ali nisam bas previse skuzil..
Pozdrav.
Inace samo da znate... baterije su na siemensima medju najlosijima... meni je slicna stvar bila na svim siemensima, no unatoc toga su odlicni...
Da postoji program za rekalibraciju baterije na sl45 i ja ga imam negdje na hardu.... nego čuo sam da taj prog na nekim siemensima radi ok a neke da ubije....pa sad ti vidi
ja sam isto čuo priče da to kalabriranje zna ubiti mob, pa mi se to baš i neda isprobavati. Al dobro, kako Fabi kaže, puniti ga svaku većer pa se ne treba misliti... :(
Meni se znalo desiti da kad izvadim bateriju bez gašenja moba simbol baterije bude na nuli a mob normalno drži i dalje.
I ja imam problema sa SL45
Kod mene pokazuje da bateriji fali jedna crtica i nekad kada dodje dolazni poziv pocinje mi zvoniti da je bat. prazna i ugasi mi se!!!
A kad ga ponovno upalim opet pokazuje da je bat. skoro puna!!
Molim VAS za pomoc !! !! ! ! ! ! ! ! !
:angry:
E to je taj isti mproblem kao i kod mene, a počelo mi se to dešavati tek nedavno, nakon gotovo 2 godine korištenja. možda je vrijeme da kupim novu bateriju
2 GODINE i više, same problem.
Problem - Na praznom simbolu drzi cijeli dan, a na pola se zna ugasiti.
Upucuje na :
1. krivo indicira stanje
2. baterija lagano odlazi.
Obje pretpostavke su 99% istinite(nista nije savrseno pa ni siemensove baterije)
(3) o ubijanju pomoću Siemens Sensor tools moglo bi se raspravljati jedino kod kalibriranja na malkice praznoj bateriji i eventualnom pogresnom kalibriranjuubacivanje krivih podataka( krivi file ) ili nedaj boze sam mijenjati brojkice.
U dva navrata sam kalibrirao SL45 i uspjelo je.
svoj sam uspio natjerati da traje dan vise sto bi bilo 50% +
a drugog da traje cca 25% duze.
Opaska - ne mogu tvrditi da je podatak za drugi telefon 100% tocan jer nisam telefon koristio i testirao.dok za svoj znam jer je uvijek u istom "rezimu rada" - tu mislim na razgovor, javu, sms-ove i diktafon.
I na kraju (već sam govorio o kalibriranju, da ne ponavljam proceduru) stavimo stvari ovako - ako vam baterija traje manje od jednog dana i poprilicno je stara - nemate mnogo za izgubit kalibriranjem iste.
Evo pa ako se netko želi igrati..... u zipu je blk file za sl45 (vrijedi li on za sve verzije nemam pojma) Za početak skidanja klikni ovdje ;)
Ako tko zaje... mob sam je kriv:o
Eto upravo tako:-)
Evo i
Disclaimera:
DISCLAIMER.
pitam se pitam...što nakon stotke?
Meni na s35-ici baterija super, na s45i savrsena, na sl45 banana, a ni s25 nije bio neki rekorder...= Citat =:
Poslao: vrag
Inace samo da znate... baterije su na siemensima medju najlosijima... meni je slicna stvar bila na svim siemensima, no unatoc toga su odlicni...
Ovo se i meni desava...= Citat =:
Poslao: viki2win
Meni se znalo desiti da kad izvadim bateriju bez gašenja moba simbol baterije bude na nuli a mob normalno drži i dalje.
Evo baš mi se jučer usred igranja jave ugasio mob i kad sam ga upalio simbol baterije je bio na nuli i baterija još i sad drži.
to s javom se i meni desava - pogotovo kod Flash SMS-a, doduse ne koristim ga toliko sad ali inace bi se jednostavno ugasio, i nakon toga s praznim simbolom izdrzao otprilike koliko i treba.
To je zanimljivo kako neki sl45i čudno reagiraju na određene java aplikacije. Ja npr. nisam nikad imao problema sa Flash SMS-om... mob mi se srušio na fliperu. Isto kao kod windoza ako forsiraš zablesira se
ma taj sl45 je smece jel tako viki?!
ŠTA!! :rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff: http://cafe.mobil.hr/custom_avatars/avatar224_15.gif= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma taj sl45 je smece jel tako viki?!
Daleko od toga....:D
to ti je isto koda kezes da su w2k smetje.
eto moj stav je da vjerojatno poneka od java aplikacija zna koji put popapati memorije a da ni sama nezna zasto - zna programer ali nece priznat:-)
Npr. flash SMS meni to radi odmah po spremanju poruke(flashane) mozda zapise u mem - i vjerojatno je slucajno overload-a i to je to.
e, sad ja prevelikog pojma o pisanju u Javi nemam - ali sigutran sam da bez procesora i memorije telefona ne mogu radit midleti, iliti ne rade sami od sebe.
@ viki2win
nadam se da se stanje poboljšava kod tebe, i da ne tlacis previse te java midletice:-)
kolka je brzina procesora na sl45, 26mhz ili 56?
nemoj ti meni protiv cucka, da ti on nebi pojeo taj tvoj mobitel! :-) :angel: :angel:= Citat =:
Poslao: viki2win
ŠTA!! :rifle: :sheriff: :rifle: :sheriff: http://cafe.mobil.hr/custom_avatars/avatar224_15.gif
Poboljšava se na očigled. Evo sad već skoro cijeli sat mogu sjediti pred kompom a da se opet mogu dignuti :D hvala na pitanju. Midlete više gnjavi cura i to Falen Angel...:angel:= Citat =:
Poslao: Gleep!
@ viki2win
nadam se da se stanje poboljšava kod tebe, i da ne tlacis previse te java midletice:-)
Dragi cucak!!!!
@viki2win
znaci zna se koji je slijedeci poklon za curu:-) jos malo pa nestalo u VIP-u za one koji nisu znali.
@coma_zgb
A cuj da ga poznjopa - nazvali bi broj - pa biga vratio nazad:-) - priznajem podlo i ruzno, ali nisam se mogao suszrzat.
Podragaj ti svojeg cucka i reci mu da ga mi jako volimo!