Dali postoji neki mob koji podržava korištenje dvaju sim kartica istodobno, recimo T-mob i VIP, ili da ima neku opciju biranja kartice koja se koristi! Nešto kao dual boot na računalu, gdje biramo vrstu OS-a! :comp:
Thanks
Printable View
Dali postoji neki mob koji podržava korištenje dvaju sim kartica istodobno, recimo T-mob i VIP, ili da ima neku opciju biranja kartice koja se koristi! Nešto kao dual boot na računalu, gdje biramo vrstu OS-a! :comp:
Thanks
ne, ali postoje adapteri koji mozes kupit u svakom ducanu sa opremom za mobitel. metnes ga umjesto poklopca baterije i u njega upiknes 2 sim kartice, koje sa jednostavnim klikom (isto na tom poklopcu) promijenis onu karticu koju zelis koristit, s tim da nemozes simultano korsitit obje kartice, vec moras iskljucit mob i ukljucit s drugom karticom za koju si se odlucio...ako si na to mislio...
mozes probat i ovako
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=2704
...ima jedan adapter opisan u prošlom broju Mobila... trebao bi radit u svakom mobu...
Ja sam ga probao na Nokiji 6220 i nije radilo ;(
imam ja dual SIm bateriju, 2 kartice idu i mjenjas ih gasenjem telefona.
Gdje mogu kupita taj Dual Sim? Ili saznat infromacije... Jer sam iz Međimurja.
Gdje mogu kupit adapter za dvije kartice? Trebam za Motorolu V360.
Ma to je vec poznato! Ugasi Upali i tak!
Ali da primim recimo 2 sms sa dvije kartice istovremeno ili da biran software-ski s koje cu uputit poziv?
Ovako...postoji li dual sim adapter za Nokia 6300 fon?! Imam vec jako dugo 098 broj, no posto tele ima povoljne cijene, uzeo bih i njega, pa da ne moram stalno unutra-van :) i da ne moram furati 2 fona...
znam da postoje no nisam nasao bas puno informacija o tome...
Ako moze odgovor na PM..
Hvala !
HVALA :)
na brzom odgovoru !
www.miato.hr
ja sam uzeo dual sim adapter k6, za se k750i i sve je radilo kako treba. nisam mogao zatvoriti bateriju do kraja, bila je otvorena 1-2 mm. imaš pod se podforumom temu dual sim u w810, pa provjeri tamo taj topic
a to se moze onda zaklopiti baterija ako se stavi daj adapter, jer kolko sam ja to shvatio, to ide izmedu baterije i kucista, ne? i kaj sad jedan dio adaptera se utakne u sim leziste, a drugi dio stci van?!?
poklopac se može zaklopiti, kao pto se vidi po slici, samo ne do kraja, milimetar ili dva mu fali.
nope, adapter ide između utora za sim i baterije. točnije jedan dio adaptera ide u sim utor, drugi dio ide između utora i baterije i taj dio podigne bateriju, pa se zbog podignute baterije ne može zatvoriti do kraja poklopac.
ako se ima U model adaptera, onda se sim kartice izrežu i oba stave u U adapter koji je veličine normalne sim kartice pa se baterija može normalno staviti i poklopac zatvoriti
da.a šta će vam to..zar nije lakše sa dva moba?
gle, ne znam kako je tebi, ali meni je MUKA nositi dva mobitela okolo, dva puta vaditi mob, pa provjeravati ih, pa kad vibrira naći pravi (da, težak izbor:)
puno mi je lakše bilo samo prebacit u meniju, pričekat i bok
uglavnom, meni je gnjavaža, jer mi nije bilo bitno da sam svima dostupan na oba broja već samo na 098. 091 sam koristio samo za slanje poruka.
ali najradije, sad dok sam isprobao sve kombinacije - jedan broj, dva mobitela, dva broja u adapteru...
najradije bih uzeo jedan broj, vjerojatno 098 (jer iamm najviše ljudi tu i daju ok akcije tu i tamo) ili čak 095 i kikiriki ili 0,85 i mirna bosna
www.cro-gsm.pondi.hr
ja sam kupio ova n95 od njih odlican je... dvije kartice rade istovremeno!
ja sam isto naručio n95, čuo sam da super radi! kartice rade baš istovremeno, a ne kao kod nekih sličnih gdje ih mob mijenja svakih 30 seknudi npr...
Jel zna mozda ko koji slicni takav mob?