-
V525 i radiator
Joj staru cu ubit !!!!!!! makar sam i ja djelomicno kriv . evo kaj se desilo ------------- .. stavio sam puniti svoju staru v525-icu zbog prodaje (kupio v360) i ostavim ju na mojem starom mjestu za punjenje NA RADIATORU . al dodje stara za pol sata i otvori radijator i jadnoj motorolici postalo vruce ... vracam se ja od susjeda za 3 h i kad vidim da se motorola prži ali doslovno PRŽI !!
sada uopče ne reagira - hocu ju upalit a ona samo blicne i to je to. jel je moguce da je otiso software tj da ga moram samo refreshati!!! ili je jednostavno gecrk... AK JE GECRK BUDE I MOJA STARA :wall: :wall: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle:
-
Čuj ako ga je rastopilo može biti da joj je bilo ful vruće i da je prešlo na elektroniku, a u najboljem slučaju ti je baterija riknula od temp.
Nemoguće da je software otišao, samo hardware..
Nadam se da će se dati popraviti ;)
-
prvo pokusaj sa drugom baterijom...
-
Vjerojatno je baterija otišla od topline, ne mislim da bi moglo išta drugo otić, ima li ikakvih tragova da je istopljeno nešto
-
ja sam svoj redovito punio na radijatoru, samo sto mi radijatori nisu tak vruci. mislim bolje se napuni ako je toplo (ne vruce) jer je bolja kemijska reakcija
-
Ma kaki softversko , moze ti samo neki hardverski dio otic - baterija il nedajboze neki cipovi u mobitelu.
-
evo probo s baterijom drugom . radi ali nekak kaj ja znam ko da mob napušio----- iz čista mira počme mješati boje i ekran mi izgleda ko lovačka juha !! ah kaj budes. probat cu još nešto iskemijati , ak ne vidjet ću kolko je popravak ..
-
-
rastaljeni kontakti!:king:
-
jel znate kolko dodje popravak ako se uopće isplati?he he al ok sad ce stara dat pare za drugi ---ipak je ona kriva VALJDA .