-
Java igre za motorolu
Dajte ljudi neke linkove za download java igrica na comp. Imam c385 i sve uspevam sa usb kablom ali nemogu skinuti nigde dobre igre!!! I nemojte mi pametovati o tome kako samo trebam ukucati na google sta mi treba i naci cu, jer sam sad bas iznapusavao neka dva engleza zbog toga!! Jebala ih EU i njihovo elektronsko placanje i njihov votafon:spin: . Da vidim da li oni imaju kulen i cvarke ko mii!! Po mogucstvu da su igre tipa MotoGP 2, Brothers in arms, Juiced,Prince of persia, XIII, Medievil combat... nesto kvalitetno
-
Dvije stvari:
1. ovo nije pravi podforum za tvoje pitanje
2. pravi podforum je ili "Mobilni telefoni - općenito" pa podforum "Java", ili pak "Motorola" u kojem ima sticky-thread sa linkovima i informacijama, među inim i o Java-aplikacijama. I koliko god to čudno zvučako, taj se thread (u Motorola podforumu) zove linkovi, dok se onaj u "Mobilni telefoni - općenito" pa "Java" zove Razmjena JAVA aplikacija/igara :rolleyes:
-
Mislim, kakav kulen, čvarci...? Koji...?
-
Ocemi Sir i Vrhnje!
kulen!
-
Kruha i igala. Špeka & luka. Pive & jegera. Ivica i Marica.
EDIT: Kako smo zachatali ovo ;D ;D ;D Svi ćemo bit banned na godinu-dvije, rekao bih ;D
-
zasto , pa this is caffe
Pogledaj naziv - on ne glumi daje caffe moze se pricat o svem i svačem
stoga...
nisam vas pito..
Koja vam je poza najdraza?I prefer misionarsku http://www.forum.hr/images/smilies/kava.gif