iam panasonic x700 i potem blututa sam poslao instalaciju za neki program..i sad kad zelim zbrisati -pise: general in use! kak se to zbrise??
Printable View
iam panasonic x700 i potem blututa sam poslao instalaciju za neki program..i sad kad zelim zbrisati -pise: general in use! kak se to zbrise??
tak i meni na 6600 neke aplikacije piše općenito:koristi se tako nešto a preko fexplorera ih ne vidim
nista onda, na servis i flashat..jer mi ta tri fajla zauzimaju 1mb tel memorije
Lupam napamet jer nemam pojma o tom Panasonicu ali možda ima mogućnost formatiranja.Glupo je da zbog takvog nečeg moraš trčati na servis.= Citat =:
Izvorno postao vjeko
ista stvar se i meni desila i dok nisam sve formatirao nisam ju zbrisao!!!!! i sad mi opet neka fucking aplikacija sere!!!! ali zauzima 90 kb:-/
samo upalite fileexplorer, odite u c/system/mail i nadjite ga u nekom od direktorija. Tu ga mozete izbrisati. Ako nece, onda kliknete file i properties i stavite da bude read only. I onda se brise bez frke
ne znam dali ti što znači ali pomoću Task Spy možeš vidjeti tzv.hiden aps= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
pa ti možda on može reći što ti i kako radi ali te što se vrte u pozadini obično su nužne
kako (kojim programom) se riješiti fajlova koji se ne daju brisati?
kako da to riješim imam na dva-tri mjesta fajlove koji ne mrdaju (ne možeš ih brisati, premještati..)
u pitanju je X700
azzaman77@net.hr
a inece kolio se placa flasiranje moba....di to ima za napravit....jel
to promjena softvera??
ako sam dobro shvatio to brisanje se radi računalom?
ja imam ExplorerSP na mobu i njime ne mogu mijenjati ništa u "properties"..
možda je to krivi program? ili to radi preko računala, kako? ako je preko pc suite onda mi nema pomoći (bar za sad) jer nemam ni kabel ni IR, samo bluetooth a s njim moj pc suite ne radi..
riješeno..
s ovim bi manje više sve trebali moći brisati.. :D
http://forum.burek.co.yu/index.php?a...972.0;id=71793
prijatelji priorode, nisam siguran za panasonic, ali ja preko FExplorera fino odem u system i zbrišem sve, ali ima na Sx-u opcija da se nista ne pali prilikom pokretanja moba, kratica je shift+tipka za paljenje :D