Zasto mi se u zadnje vrijeme forum jako dugo ocitava. Recimo sad sam na faksu i brzina je 100Mbit a forumu treba pol minute, minuta da se otvori. Ista stvar je i doma na DSL-u. Malo me zivcira :)
Printable View
Zasto mi se u zadnje vrijeme forum jako dugo ocitava. Recimo sad sam na faksu i brzina je 100Mbit a forumu treba pol minute, minuta da se otvori. Ista stvar je i doma na DSL-u. Malo me zivcira :)
Dakle, tema istoga karaktera za isti problem je postojela i bila zakljucena time da odgovorni ljudi na ovome forumu ne mogu poduzeti nista oko problema ovoga karaktera, jer se radi o problemima sa serverom.
Vidi temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14255
Stoga bi mod ili admin ovu temu mogao "lagano" zatvoriti!
Moram priznati da stvarno nešto nije uredu ali nije do foruma (kao prije neki dan) nego do cjelokupne internet mreže bilo da se spajate sa telefona ili kabla.
Meni se manifestira na taj način da po startanju PC-a sve sa netom je ok i super radi, ali nakon 15-30min počinje usporavati očitavanje stranica (bez obzira na server) da bi na kraju traženje određene stranice završilo sa "u nemogučnosti naći adresu pokušajte kasnije" a za to vrijeme program P2P kao recimo LimeWire rade bez problema!! (pozivom na broj službe za korisnike kažu da je kod njih sve ok)
Ako je to približno isti problem i drugima neka se jave da vidimo dali je do mreže ili servera.
cuj vuki neznam,meni je sve ko i prije,dobro tu i tam mi ovaj forum mal osporiji ej , jucder bas opet , al ostali forumu i stranice - ko i prije.
da nemas ti modza neki spyware?da ne trosis vezu na nekaj sa strane?
..........................
:closed: