-
CX75 VIP.gprs postavke?
Imam blagi problemćić sa prikazivanjem stranica(kad kliknem na link, uopće se ne prikaže stranica nego samo bijela pozadina), ubacio sam u njega automatske postavke sa VIP sajta za malo stariji model CX70, pa bi možda u tome mogao biti problem. Ali opet, CX65/70 i CX75 imaju isti ili skoro isti softver...
Nego, jel bi mi netko ko ima isti softver mogao ovdje napisat detaljne postavke za VIP.gprs START, bio bih mu vrlo zahvalan;D
-
provjeri si home page. Obično Siemens ima neku Vodafoneovu stranicu tipa COM ili tako a treba biti http://live.vip.hr
-
nije stvar u tome, homepage je već postavljen na live.vip.hr, napisao sam da sam skinuo automatske postavke, problem je u tome što neće prikazivat stranice, zato mi trebaju detaljne postavke
-
Menu Postavke Povezivanje
GPRS - aktivirano
Autentifikacija - nesmije biti aktivirana
Menu - Postavke - Povezivanje - Podatk. usluge - VIP.gprs
Profil VIP GPRS - Opcije - Promijeniti - Izbor
GPRS postavke (treba imati kvačicu)
APN: gprs0.vipnet.hr (ako imaš prepaid)
Korisničko ime: 38591
Lozinka: 38591
Spremiti
Meni - Vodafone live! - Vodafone live! - Izbor - Opcije - Postavke - Izbor - Profili - Izbor - VIP - Opcije - Mijenjati - Izbor
Ime profila: VIP
Početna strana: http://live.vip.hr
Protokol: WAP/WSP (ovo ti je bitno- vjerojatno ti je tu sjebano)
Gateway-Proxy
ID poslužitelja: ostaviti kako piše
IP adresa: 212.091.099.091
Port: 9201
Proxy koris. imena: 38591
Proxy lozinke: 38591
GPRS vrijeme prekida: 30
CSD vrijeme prekida: 30
Profil spajanja: VIP.gprs
Spremiti
-
sve postavke su dobre, jedino proxy nije bio upisan i aktiviran, probao sam i proxy upalit ali ne radi...stranica mi se prikaže jedino kad odem u opcije i odaberem 'View page' pa se pojavi nešto tipa 'No view' i zatim klikne back i onda se normalno prikaže...
-
-
-
Obriši sve postavke i ponovo ih ručno upiši. Nakon toga obavezno restartaj mob. Ako ne upali, pravac servis.
-
to je to! Sljaka, puno hvala! ;)
-
I drugi Siemensi znaju imati isti problem ;)