Ej jel se ikom cuje neki sum kad pokrene Kameru na nokiji 7610? ja kliknen i onda nesto 1 sec zasumi u zvucniku.. nije glasno al cuje se kad je mob blizu glave.. :-/
Printable View
Ej jel se ikom cuje neki sum kad pokrene Kameru na nokiji 7610? ja kliknen i onda nesto 1 sec zasumi u zvucniku.. nije glasno al cuje se kad je mob blizu glave.. :-/
ova tema bi trebala u symbian foruma ali ja mislim da je to normalno a ako nije ja mislim da je kvar na softweru
tocno...ista stvar...
i recimo kad igram Mau Mau, a glazba je isključena... non stop šumi, što znaci da zvučnik radi, sto znaci da troši bateriju ko da ima zvuka, što me nervira...
To je zato sto se zvucnik upali i koristi, ali koristi zvuk koji je snimljen na telefon i nalazi se na Z:/. On se zove No sound. Kad si posaljete poruku cucete taj zvuk. A ne znam gdje se tacno nalazi, fExplorer me zahebava nesto.
Mozda je bolji ovaj odgovor:
Neke aplikacije ukljuce zvucnik (naravno one kojima treba zvucnik), ali ga valjda ne mogu iskljuciti kad mi u opcijama iskljucimo tj. stisamo zvuk, nego koriste preinstalirani "zvuk", koji nije zvuk nego samo tisina, ali ta tisina je lose snimljena, pa se zato tako glasno cuje. A ona se nalazi na Z:/System/Sounds/Digital/No_Sound.wav, pa vi sami uporedite ta dva zvuka (taj iz sistema i iz kamere).
Nadam se da sam pomogao ;D
recimo kod mauMau... ta tisina mi ide na zivce..i recimo kad se ta tisina cuje... stigne mi poruka, i pojavi se zvuk za poruku koji se čuje... i kad zavrsi taj zvuk za poruku, nakon toga vise nema zvuka tisine, nego je stvarno zvucnik iskljucen, nista se ne cuje.