Evo na Mobil Internet Cafeu nista ne mogu postati, jesam li ja to kaznjen ili sto???
Printable View
Evo na Mobil Internet Cafeu nista ne mogu postati, jesam li ja to kaznjen ili sto???
ni ja nemogu pisat! isto sam i ja pomislio!!!
nije cafe, nego chataonica. morao sam je zatvoriti na par minuta jer se razletio jedan thread s linkovima koje forum nije pravilno parsirao. kazne su inače sve napisane tamo u kaznama, tako da ako vas nema tamo, i ispod nicka vam ne piše 'banned', niste kažnjeni, nešto drugo je u igri
sad bi trebalo sve biti u redu.
Evo, od jučer navečer ne prima mi nijedan Quick reply. Ne želi postati.
Jutros sam dva posta napisao (uključujući i ovaj) klikom na Post reply, inače ništa.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
U čemu je problem?
i meni je isto. idem za svaki post na go advanced pa submit repl. (koristim firefox 1.5)
same here!:(
EDIT: evo uspio je QReply!;)
meni i dalje neće QReply. Samo se smrzne, i vrti pješćani sat. uključujući i ovaj post.
Meni je sve u redu....
Meni isto ne radi i to od jučer, tu isto ne radi
I ja sam na Firefoxu.
Da ja sam isto na FF, meni na IE-u radi, sada sam probao, neznam u čemu je stvar:-/
Evo sad sam probao sa Qrrepliem u FF i radi
mene isto zeza da nemogu strpat sve u jednan post što želim a i ovaj brzi odgovor isto.....
nemerem ni ja
ista stvar i meni od fcera. mislio da je do IEa pa sam digo firefox ali isto se desava. na Advanced ide ko iz puske.
ja ne mogu samo se vidi pješčani sat i niš
da, advanced ide. sipe, dok čekaš taj pješćani sat, odi na kavu, dok se vratiš, valjda će proradi, nered će poradit na tome.....
meni sve radi OK
Meni također u FF-u ne radi QR...
Meni radi sve kako treba
meni sve normalono radi,samo mi je znalo par puta uopce ne otvorit forum :dunno:
izgleda da je sad OK. To bi se moglo definirati kao privremena poeskoca :)
...ili povremena...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
evo postam upravo sa Quick Reply, mada mi prije nije radilo..
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ili poteskoca... :)