Da li je ikako moguće da se skine java igra koja je instalirana na d500 na komp da se ond amoze staviti na neki drugi mob...to na nokiama se moze.
Printable View
Da li je ikako moguće da se skine java igra koja je instalirana na d500 na komp da se ond amoze staviti na neki drugi mob...to na nokiama se moze.
one koje si dobio s mobitelom nemozes premjestat ni brisat, a one koji si stavio u mob moraju se skinut, dali uz pomoc PIMS file managera nisam siguran ali potrazi u samsung podforumu, ja sam stavio alternativni program za spajanje mobitela s kompjuterom (ne samo samsungove!)...
e nejde pomocu PIMa, bas sam gledo...
probaj ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13934
jel to free? imas krek?
free je program...
BTW: imas PM!
ma pise da nije free.
ja sam ga imao instalirano na svom kompu ali mi nije trebao, dosta mi je PIMSFILE manager pa sam ga obrisao. probaj nac krek na za to predidjenim stranicama... ja se nesjecam da sam radio s krekom, ali mozda se varam!
ma treba krek bas za java programe...
i da ne moze se iz telefona vadit programi vec sam stavljat...
eto nazalost nemoze, sam si otkrio...
krek mogu pitat frenda ako ti treba, pa stavim u onaj topic gdje je i program!
kakav je to program..jel se mogu s njim igice stavljat na d500 ali da netrebam ono sve radit...one pizdarije s bt..sto je bilo tu...neke kodove....i to...jel se to moze s ovim programom onak jednostavno ili ne
da ga ne skidam bezveze i instaliravam...
ne moze... ja sam mislio isto da moze,ali ne moze,izgleda da moras stvarno radit sve ono s kodovima..
ps. nabavio sam krek, al svedno je program beskoristan..jer nije posluzio mi.