-
P510 & data kabel
Sad imam i ja problema...imam data kabel PCB093LBE (na drugim forumima je preporučen za ovaj mob) i P510...ali ne mogu ga nikako spojiti...skinuo sam PIMS & File Manager, namještao portove, brzinu prijenosa podataka, ali ništa! Kada uđem u PIMS, mob napravi onaj zvuk da je spojen, ali je svejedno offline...
Uspio sam spojiti D410, ali s ovime neće...ne znam kaj bi više...
-
kabel nisi fulao, nadam se da si sve portove barem probao postavit u PIMSu, a mozda nesto s driverima nisi dobro instalirao koje si dobio sa kabelom...
samsung katkad me zna izludit, a i vjerujem da je najvise topica u samsung podforumu upravo tog karaktera. nitko nemoze ostat pribran kad mu iz 100tog puta ne funkcionira a onda iz nekog glupog razloga proradi, to kazem iz prve ruke!
spajao sam i ja sistim kabelom E330 i doslovno popizdio kad je program sam od sebe proradio. probaj iskljucit i ukljucit mob, mozda nesto i to znaci...
-
Teško da je s driverima problem jer imam serijski kabel za koji ne trebaju driveri, koliko mi se čini...a i ak sam uspio spojiti D410, znači da nije problem u driverima...a bum probao isključiti mob, ne znam kaj bi drugo više probao...
-
Nula bodova sa gašenjem moba...a valjda će mu puknut jedanput, pa će proraditi...
-
vise nemam uopce ideje sto ljudima rec nego probavajte! mozda iz Ntog puta upali, cudna je biljka taj samsung...
probaj jos i kabel iskopcat-ukopcat