Kako to uključiti na V3;
činila bi mi se zgodna stvar, možeš imat uključen mob a kao fol, pretplatnik je privremeno nedostupan;
Printable View
Kako to uključiti na V3;
činila bi mi se zgodna stvar, možeš imat uključen mob a kao fol, pretplatnik je privremeno nedostupan;
jednostavno, ja to radim stalno svojoj babi. Setings/Network/Network Setup/Band/850-1900, on stalno traži mrežu al je Amerika malo predaleka jedino kaj gospodićna veli jebozovnim glasom: "OSOBA KOJU STE NAZVALI, ISKLJUČILA JE MOBILNI TELEFON". Onda moja baba popizdi da kaj ja gasim telefon, koju p.... materinu ga uopče imam kad me nemre dobit..... A ja nakon njenog obilnog monologa izvadim mob i pokažem joj da je telefon upaljen ali da jednostavno gospoda iz dotičnog operatera "....NEKAJ OPET DRKAJU PO ANTENAMA PA NEMAM SIGNALA" Nemoram napominjat da poslije obavezno dobim KUŠLEKA VU ČELENKU.
bolje vam je ugasit mob....= Citat =:
Izvorno postao Doc77
ovako samo trošite bateriju bespotrebno, telefon vam je beskoristan, osim što se muči tražeći mrežu
zanimljivo :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Doc77
nikad se nebi tog sjetio , moram priznat.
al sto se aviona tice , najjednostavniej ej zgasit ... zamisli da napravis ovo kaj je doc77 napiso , a putujes prek Atlantskog oceana baš :spin:
:thumbup: Ova ideja sa mrezom ti nije losa; moram priznat da mi to nije palo na pamet (do sad sam vadio bateriju van dok je mob bio ukljucen)
...najvise mi to vrijedi za sluzbeni mob;
za recimo t-mobile je beskorisno, jer je poruka operatore u oba slučaja (ugašen mob ili nema mreže) ista...= Citat =:
Izvorno postao zeljkodj
Vidi mi se dečec da ti nisi oženjen ( poštivam ) ali to kaj se on mući je problem moje zakonite jer je meni vu interesu da ona vidi da se jadnik mući kak bi vlovil male signalčekof kaj bi me ona dobila na telefon. A onda je rečeš ovak: "...viš bokca kak išče signala tak jake da mi je vu baterije vakum, mi bu još i ona zdehnula pak me neš opče čula. Viš kak vleče kaj telek, na."
Veruj meni dečec dragi, to kaj se on mući je nami plus.
znam ja šta tebe muči, no to je iznad rasprave ovog foruma...ja se držim tehničke strane problema.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
uz dužno poštovanje, mislim da bi ti bilo bolje da nisi nikad ni kupovao mob, tako nemaš brige oko "praćenja" niti bi ikad bio dostupan. ovo sve drugo je igranje mačke i miša, s nažalost često lošim posljedicama za nas ( na tebi je da izabereš jesi mačka ili miš)
pozdrav
ja se nadam da kad cu se jednom i ozenit(za cca 7 do 8 godina),necu mora "bjezat" od zene . i btw nisam znao da ist ojavlja baba kad si ndeostupan i kad zgasis mob...
da, prije jedno 6 mj su promjenili...sad je identična poruka.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
no, dobro, apsolvirali smo to
:closed: