...danas, otkad sam se spojio na net forum se skroz sporo učitava...mislio sam da je do carneta al nije, jer probao sam sa raznim drugim stranicama i sve normalno učitava...
Printable View
...danas, otkad sam se spojio na net forum se skroz sporo učitava...mislio sam da je do carneta al nije, jer probao sam sa raznim drugim stranicama i sve normalno učitava...
Istina danas je toliko spor da glava boli a post nikako da se usnimi! ;(
istina, meni je trebalo nekih 50 sec da otvori sta sam kliknuo na forumu......
jako smo posjećeni:flame:= Citat =:
Izvorno postao muras
strpite se, bit će rješeno, kao i uvijek dosad
imam dsl i brijo sam da imam neki virus kad je tak sporo....a ono nije...fala bogu...uglavnom ova sporost zna izživcirat.....
Odustajem. Idem spat.
meni je isto ubitacno sporo...isprva sam mislio da mi neki spyware cucla vezu,al nije.
kaj je ovo?s
Nije do carneta, ali je do avalona...
kao i obično, neki dan na avalonu nisam cijeli dan mogao dobiti mail, tješim se šta mi za mjesec dana ističe hosting.
pa stalno nekaj pehaju
sad svi surfamo kao tomo;D
Haha, LOLex ;D
BTW, ovo stvarno već dugo traje, a slušam kojekakve priče uokolo, čak i neke prijetnje tužbama...
ZNAM! - sad svi se regat na avalon na forum jer oni imaju tech support prek foruma, i onda ih zasipat žalbama da je strašno sporo i da koji K rade... ;D
sorry, ljudi, ne možemo puno utjecati na stanje servera...
steta....... :(
I, se zna do kad će to trajati? Ovo je frustrirajuće...
taman se ja uživila i počela češće dolazit a kad ono... uspoorenoo :(
Konacno, vec sam mislio da smo trajno osudjeni na 24 okretaja! :thumbup:
meni se često jako sporo otvara forum, skoro zaspem dok ga otvori
evo meni je sad ok...
mislim da se stanje trenutno sredilo, novi postovi opet ispod desetinke sekunde, tak da je vrijeme da ovo zatvorimo (a i u biti i tak nema smisla kad ja ne mogu puno utjecat na to kaj se avalonu dešava sa serverima, prigovore im slobodno uputite i sami na njihovom support forumu :) )
:closed: