Bok, neki dan sam kupio 5 mjeseci star Siemens CV 65 i ubrzo skuzio da mi baterija traje samo malo preko jednog dana. Da li ima netko kome baterija za ovaj mob traje dulje? Cini mi se malo i za Siemens, makar sam imao C35i :)
Printable View
Bok, neki dan sam kupio 5 mjeseci star Siemens CV 65 i ubrzo skuzio da mi baterija traje samo malo preko jednog dana. Da li ima netko kome baterija za ovaj mob traje dulje? Cini mi se malo i za Siemens, makar sam imao C35i :)
Ako ti mob nije stalno u rukama (pozivi, SMS, igrice) baterija traje prekratko i treba ju mijenjati. Pokušaj naći nekog sa istim mobitelom ili bar da ima istu bateriju pa se zamijenite na par dana.
U slučaju da ti se i sa drugom baterijom ponavlja isto, mob je potrebno odnijeti na servis jer zamjena baterije neće riješiti problem.
Ako druga baterija ima normalno trajanje (ovisno o mnogim stvarima, ali sve preko 2 dana može se uzeti pod normalno) onda je rješenje kupnja nove baterije.
Thanx :) A valjda nije mob :)
vjerojatno je to sto je rekao Sljaka, ali moguce je cak da su zbrljani parametri baterije sto bi se dalo rijesiti (za nekog malo vise strucnog), no to je sad druga prica...