-
problem sa T300
ovako: igrao sam "alien scum" kad mi se ugasio mob (a nije bila slaba baterija). kad sam ga ponovo upalio, u imeniku ne mogu naći pola brojeva koje sam memorirao, a kad pogledam memoriju imenika, još mi pokazuje da ima 235 kontakata...
šta da radim, upalio i ugasio sam ga više puta, ali nije pomoglo...
btw, je možda izašla neka nova verzija softwarea za T300?
-
Duh ti je resetiro mob ha?!?!??!??!
-
ma dosta brojeva mi je ostalo, i kad mi netko od onih neupisanih pošalje poruku, piše mi opet ime, ali u imeniku ne piše.
probao sam napraviti i reset, ali mi nije pomoglo ništa
-
mozda su se brojevi sakrili negdje u SIM kartici
-
Ericsson opčenito ima problema sa softverom i uvjek je imao prije, sječam se kad sam imo A1018 i sada t68 meni isti zna ugasiti sam od sebe i svašta... nekupujem više E, niti SE
-
Kako ja sam imao T68i i nikad mi se nije ugasio,sad imam T68m nadogradjen u "i" i opet nemam problema.
-
neznam, ali valjda ne misliš da ja lažem?
-
Pokušaj na drugom mobitelu provjeriti imenik na SIM kartici.
-
ma ne samo nisam imo problema
-
meni su jucer nestale igrice i kada sam se vratio na desktop i ponovo usao u igreodjeljak, igrice su se opet pojavile.
koliko sam ja shvatio to je softwareski problem. probaj izvuci karticu i sl.
trebalo bi pomoci.
-
hvala svima na trudu, ali par puta mi se je već prije ugasio kada bi baterija bila ispod polovice, a ja puno igrao ili slao mail ili mms...
2. ovaj put je bila skoro puna, i nisam nešto previše igrao...
3. brojevi su ostali u mobitelu (imam više brojeva na mobu nego na kartici- greška koja se neće ponoviti; sad radim kopiju na kompu čim upišem neki novi broj...), ali ih nađem samo ako tražim po rednom broju, dok kontakta nema.
4.moj dragi T300 je sad u splitu, nadam se da dobro postupaju s njim, a ja sam vam dobio na korištenje zamjenski uređaj koji se odaziva na ime: TELIT GM 910i :mad:
-
P.S. zna li itko da li je moguće da mi majstori u servisu sačuvaju imenik, pa ga nakon trpanja novog softa vrate unutra?
pretpostavljam da ne, ali živim u nadi jer se tamo negdje krije bar desetak brojeva koje nemam na kartici...
-
Moguće, obavezno ih pitaj!
-
-
dobio sam mob natrag danas...
u imeniku samo 45 brojeva nasumce izabrano,
downloadane slićice- ništa
downioadane melodije- još veče ništa...
meni ovo smrdi na aljkavost!!!!
-
Za takve slučajeve postoji backup. Ako ništa drugo na službenim stranicama SE.