kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
Printable View
kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
Ako si neki jet-seter i tražiš mobitel vrlo kvalitetne izrade, OK funkcija (po funkcijama ima i boljih) te pripadnost određenom sloju društvenih krugova - isplati se!
Ako ne zadovoljavaš gore navedene kriterije - definitivno se ne isplati!
Ovisi kako gledaš na takve stvari.= Citat =:
Izvorno postao Smr201
mislim da je to previse novaca za jedan mob,
pa zar ti nije dobar v3 za te novce mos uzet puno boljih stvari
a vidim da imas 18 godina pa ti vjerovatno te novce nece
biti problem potrosit na nesto drugo.
pa je dobar mi je v3 al sam dobio je*enu ponudu ze njega pa se sad dvoumim između par modela,iskreno 8800 mi je zadnji izbor bio,a sad ga gotovo sigurno neću uzimat
A kakva je ponuda?
Ja bi ga uzeo da meni netko da 'yebenu ponudu'...
Ja ga nikad nebih uzeo, uzmi 6630 prije, ja sam uvjek za symbian a ovo je ja mislim mob koji samo dokazuje dubok dzep i sl. ako je za tolike novce.
...a ako ga budeš htio prodat, nećeš moći dobit puno novaca, eventualno 50% iznosa novog moba...
Definitivno nije za ništa osim dokazivanje statusa u društvu (kao što je Kerum kupio Maybach-auto onaj bjesni)
a ako imaš više novaca bolje ti je kupiti dva ili više pametnih mobitela (kao naš krompirko:thumbup: )
moj ti je prijedlog ako neznaš kuda češ sa silnim novcem,proučiš što je smartphone i nakon toga se počastiš npr jednom nokiom n90
frendica će mi za njega dat 2000kn,najrađe bi si uzeo v3x al kad još nje došo:cry:
pa se dvoumim između SE 700 i mpx220...
je*ena ponuda = 100% ukraden :D
p.s. mjenjaj avatar! :D
6630, vjeruj nes se zeznut, osim ako ti je mozda malo ruzan, ali symbian ili ti smartphone ti znaci prosirivanje mogucnosti moba skoro pa bezgranicno.
I Chop ima isti avatar, mene samo zanima igrate li Sonica kad vam je tako drag :)
više ne al ko mali sam drmo sonica na segi cjelie dane:klap:
j..ponuda, ajd meni ponudi 8800 tako.
rado,evo čim mi neko drugi ponudi odmah ti javim:thumbup:
Pa otkad je 700-800€ 2000 kuna?
pa nije,pito sam općenito ak fakat vrijedi ostavio bi si ga ak ne prodo bi i zaradio 400€:evil:
Ja taj tel ne bih uzeo ni da je 50 eura... jer njegov prvenstveno izgled uopste nije po mom ukusu,a o specifikaciji da ne pricam..... Strpi se pa kupi N91 ili N70... to su makine ;)
Podržavam Pinkoijeve riječi
ne bi ga uzeo,pa prodo i na tom zaradio 400€?
podrzavam,osim toga da je 50€, onda bi je uzo odmah.
Ne, kupio bih N70
i meni je N70 najveci favorit za naslednika moje 6600... al nekako mi se zao rastati od nje,jer koliko primetim ona guta najvise aplikacija od svih Symbiana,a tek sada mi je full opremljena po mom ukusu... a da imam dva Symbian telefona,to mi nekako glupo... uglavnom,o 8800 nikada u zivotu nisam razmisljao,niti se interesovao za njenu cenu... meni licno,jedan od najruznijih nokia modela....