Da li netko zna dali je izasao doticni mobitel i kolika mu je cjena?? Inace mob. je pod Windowsima i iako nisam neki ljubitelj samsunga ovaj bih odmah uzeo :)
Printable View
Da li netko zna dali je izasao doticni mobitel i kolika mu je cjena?? Inace mob. je pod Windowsima i iako nisam neki ljubitelj samsunga ovaj bih odmah uzeo :)
evo par slika:
http://www.mobile-review.com/review/.../i300/pic8.jpghttp://www.mobile-review.com/exhibit...sgh-i300-2.jpg
evo jedna korisna informacija:
par specifikacija:= Citat =:
Samsung confirmed that the i300 Windows Mobile smartphone will be released in European markets in the third quarter of this year. That means
3 GB of memory !!!!!!!!!!!!
Microsoft Mobile 5.0
1000 songs
1.3 MP, 1280x960 pixels, video, flash
Bluetooth
Java
WAP 2.0
MP3/WMA/AAC/MPEG4 player
T9
Organizer
USB port
TFT, 256K colors 320 x 240 pixels
Scroll wheel navigation
a tu je i LINK 1 LINK 2
i ovo ce vas mozda zanimat:
BATERY LIFE!
Mobitel je super...sviđa mi se kaj je napokon Samsung napravio pošteni mob, a da nije slide ili preklopni (nema više problema sa folijom) i to sa Windows podrškom...specifikacije su više nego dobre, ali baterija mu kvari imidž...po ovome kaj sam vidio ga moraš puniti svaki dan, a možda i dvaput dnevno ak ga tak puno koristiš...
Mogli su još malo raširit taj display...
Kolika Je Cijena
milslim da ga nema u ponudi u ducanima, bar na europatrade-ovim stranicama ne pise...
Ja mislim da bi se cijena mogla uspeti i do 5000-6000 kn
ne bi rekao, mozda u rangu ostalih mobitel sa win mobile OS...
Mislis nesto manja cijena oko 3-4 tisuce. To bi bilo pre malo mob ipak ima 3gb i 320*240 pixela
a ocito to sad postaje standard, kao 1.3mpix kamera i 262k boja prije malo manje od godinu dana, zar ne?
Meni bi bila dost vga kamera i 256mb memorije.
Ma imam digitalac od 6mpix pa mi kamera na mob služi samo za male slike
Europatrade ga najavljuje.
Po mom mišljenju sve povise 4000 kuna bi bilo previse
Ako uzmeš u obzir da D600 stoji oko 4000kn, možda čak i više, onda bi i ovaj trebao biti skuplji...po specifikacijama, ovo je malo napredniji uređaj od D600 (bez obzira kaj nema TV-Out i 2MPix kameru)...
pa ne vrijedi bas toliko da kosta 5-6 somica.
Evo ga opet. Sad će svatko iznest svoje mišljenje koja bi cijena uređaja trebala biti. Kad izađe svi ćemo znati.
Ja nisam rekao da toliko vrijedi, nego sam samo konstatirao kolika bi mu cijena mogla biti ako uzmemo u obzir cijene drugih novih modela...
i ja sam rekao svoje misljenje.sta je u tome lose?
ma sta vam je cijena ce 100% biti preko 5000kn.Svi novi samsungi su skupi
Procitao sam da bi mobitel trebao doci u prodaju pred kraj ovog mjeseca.....
Jel ima nekih novih informacija kad ce izac? U Europatradeu nis ne znaju, ni u Oglasniku ga jos nema...
vani je izasao a kad ce kod nas, bo... nitko nezna kao i sa svakim mobitelom...
tome je kriv ET najvise.
Kazu vani da je na WM2003, a ne WM2005...