eto zanima me jel moguće neki s60 telefon (konkretno moj 6260) koristit kao web kameru. znam da za UIQ postoji takav program a šta je sa s60? jel netko zna???
Printable View
eto zanima me jel moguće neki s60 telefon (konkretno moj 6260) koristit kao web kameru. znam da za UIQ postoji takav program a šta je sa s60? jel netko zna???
Vidio sam i postoji....ali znam da ja sa 7610 nisam uspio....potraži malo po netu...al teško da će to funkcionirat
Ja sam se igrao sa Remote S60 Pro kao nadzor preko mobitel kamere i na PC-u a vjerujem u kombinaciji sa nekim messenger-om kao MSN može poslužiti i kao webcam!!
Hey dude :D, imas na www.siemensfreaks.com vodič kako to napraviti, doduše za sx1 ali sve je to na isti način :)
ma znam za to al meni bi trebala za video razgovor. ono da ja i prijatelj pričamo i vidimo se preko kompa.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
evo ovdje imate download programa koji su navedeni u onome postu gore:
Digia image expo:
h**p://www.dotsis.com/vb/showthread.php?t=1239&highlight=digia+image+expo
SoftCam:
h**p://www.download.com/3001-2194-10238210.html
:D cool
Eto, problem rijesen.. :D
ok, hvala ekipa!
A, imam ja sad jedan problemcic. Imam SX1 i kad upalim onaj Digia image expo on ne može naći mob. Ja prvo spojim mob s kompom, upalim onu aplikaciju za komp, pa upalim aplikaciju na mobu. Na mobu odaberem connect preko USB-a i onda nece, malo nesto mob pocme razmisljati i veza se prekine, pliz help. Imam ja i S60 remote (tako nekako) i tu i sve fino radi, ali onda s SoftCamom ne mogu pronaci kameru od moba,
Pliz help, pokusao sam i s obicnom verzijom Digie i s onom verzijom uz koju dodje java, apli opet mi se isto dogodi.
Koliko znam ljudovi imaju problem sa USB konekcijom, si proba BT!?
Nemam BT, ali ovo sam uradio:
Imam Remote S60, pa preko njega dobijem sliku s kamere, ima u programu opcija i izvuce sliku s kamere i nema ono camrea on standby i to. Uglavnom, on sliku izvuce u neki prozorcic, mogu ja sad podesavati velicinu i sve, i onda u softCamu izaberem da mi device bude SoftCam i onda mi se stvori neki okvir koji "snima" sve unutar toga okvira što se nalazi na desktopu. Smanjim taj okvir, i postavim ga na sliku koja dolazi od kamere s moba i eto :D