Koji soft preporučate?
Probao sam noviremote i uspio sam samo sa 30 cm kontrolirat TV sve dalje ne radi? Ima tko bolji prijedlog:
PS. Skinuo sam invision i sad sam IRC junkie:comp: , moram sutra kupiti MMC 1 GB :evil:
Printable View
Koji soft preporučate?
Probao sam noviremote i uspio sam samo sa 30 cm kontrolirat TV sve dalje ne radi? Ima tko bolji prijedlog:
PS. Skinuo sam invision i sad sam IRC junkie:comp: , moram sutra kupiti MMC 1 GB :evil:
a koji model imas? uglavnom vjerojatno na ppcu nemas consumer irdu, a obicna irda ti nije dovoljno jaka.
ma dosta je jaka irda (barem na mda compact) ..ide ko zmaj bez problema..samo moras okrenut tam gde je irda prema televizoru..
Ja isto koristim TV Remote (v5.5) i mogu upravljati sa svim IR uredjajima ; ali maximalno na udaljenosti od oko 2 metra, po noci cak i do 3 metra (zavisi o uredjaju).
Probao sam cak nauciti program da zapamti signal od mojeg kljuca za daljinsko otkljucavanje automobila (Peugeot 406 ima IR daljinsko), ali to nije islo! Steta sto nije uspjelo mogao sam imati savrsen alat za provale ;D :thumbup:
ko kaze da on ima compacta???= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
Pa imam compacta :).= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Probao sam učiti kodove i radi ok. Kad je skroz mrak mogu sa 3 metra i to mora biti 100 % uravno s TV-om što je teško.
Krešo
Ja imam noviiremote i ide mi na 8 metera sa LG televizorom, a na Sony-ju jedva 2 metra i to ga moram molit.
ko kaze da ja imam compacta!? a cuj nikad se nezna :P mozda sam ja neki kreten.koji bezveze glupiram se..ali moze biti i da se ti glupiras LOL
a prevec stvari sam vec govoril u vezi kompakta..koje nebi znal da ga nemam :P i da ga ne mucim svaki dan :P
jes li ti kompliciran betmenko :D
a mora i takvih biti :P ali popizdim dok mi neko veli da lazem :P
ja imam garmin ique M5 i kad pritisnem u tv remotu neki tipku nakon nekoliko sekundi mi se restartira, zna ko zašto?