Buduci da je promotivno razdoblje bilo do 30.9.05,
cjena je bila 1.5 + PDV = 1.83 kn
sad je cjena 1.57+PDV = 1.91kn
i to je trajna cjena...
uspredbe radi. kronet ima cjenu od 2.99kn.
Printable View
Buduci da je promotivno razdoblje bilo do 30.9.05,
cjena je bila 1.5 + PDV = 1.83 kn
sad je cjena 1.57+PDV = 1.91kn
i to je trajna cjena...
uspredbe radi. kronet ima cjenu od 2.99kn.
...i još jedan veliki + za Vip... :thumbup:...
bravo vip ++++
No konacno neki dobar potez od Vip-a !
Neš ti poteza.... Sigurno će doći do zagušenja sad. Kako da ne!
Ako usporedite koliko samo teksta možete poslati jednim MMS-om i izračunate koliko bi SMS-a morali poslati za taj isti tekst cijena MMS-a postaje prihvatljiva.
da samo sto je problem sto ili pises malo pa ti je i sms dovoljan,ili pises puno da ti ni mms nije dovoljan... a da ne govrom da je dok napises mms potrebno dosta vremena,, pogotovo ako hoces sve napisati i popuniti,ga...pa onda dopisivanje,bas i nema nekog smisla jer to prilicno sporo traje,osim ako prises mms prek kompa....naravno..
u biti jako isplativo za slanje umjesto puno poruka...no opet kako kazem neprakticno jer pri dopisivanu obicno odgovara na par pitanja koja se mogu protegniti u 2, max 3 sms,pa se to otprilike podudara s cjenom i ne ispalti se slat mms..
Do koliko je to kb veličine? 50, 100, 300?
300 Kb, ali pazi da ti mob na koji saljes podrzava toliku velicinu!
@khideg Upravo zato imaš mogućnost izbora. Nitko normalan neće slati MMS, pa čak ni SMS samo zato da ga pošalje. Uostalom cijena razgovora prema drugoj mreži za jednu minutu u većini tarifnih modela je skuplja od cijene MMS-a. Svi bi mi htjeli imati MMS po cijene SMS-a , ali ta želja nije realna. Bar za sada.;D.
BTW. Pokušaj SMS-om opisat vjerno neku sliku.:D
@Dark Koliko ja znam 300 KB.
Meni su mms baš super.Evo na pr.Moja frendica koja je došla iz Splita malo u zgb. išla je kupit kćeri majice,cipele i sl. zna otprilike kaj se maloj svida.Našla je jedne cipele, ali nije bila ziher,pa sam ja uslikala cipe i kratki tonski opis i poslala mms-om.Stvar riješena!
100kb, mislim da server ne podrzava vise da se posljae u 1 poruci...
dobra stvar sto se tice da trebas nesto uslikaati ili to..ali
sto se tice dopisivanja..na to sam mislio...da je potpuno neprakticno..
dobra je to stvar kad nekom trebas nesto pokazati...ali kad ono se dopisujes pomalo... mms je beskoristan..
ma 300 Kb...
my bed..provjereno 300kb..
Nitko ne spominje uvođenje novih cijena za MMS roaming. Poruka je sada skuplja. Prije ove promjene cijene se više isplatilo slati MMS iz inozemstva nego SMS (prepaid bez ugovora)
to je potpuno..
druga prica.
..."nered", hebiga - svako zlo za neko dobro... još sad samo da dragoj nabavim MMS telefončić :) ...
spustili su cijenu mms-a radi tele2.;D
u zivotu nisam mms posl os svog moba, al sam zato posudio frendici mob da stavi svoju karticu da posalje mms :D
i da , buduci da je slala na VIP , a mi smo simpa , moral aje dvaput slat da bi sola jedna slike :retard:
MMS je stvarno super stvar. Bravo za ViP, sada je cijena daleko prihvatljivija...;)
Tele2 još neće nuditi uslugu MMS-a...= Citat =:
Izvorno postao zmija
da, da, sve zbog nenadyebivog Tele2.
zas tele2 nece nudit mms???
Ne, jer nece u startu nuditi GPRS. Bar sam tako procitao negdje...
Hoće li išta nuditi?