opet novi MP za V3; R374_G_OE.42.09R
download (jezik 003)
i verzija koja ne mjenja već postojeći jezik na mobu(MLP): download
EDIT: Premjestio sam ovaj post u novi thread. Inovator, NHF :thumbup:
-BlueDevil-
Printable View
opet novi MP za V3; R374_G_OE.42.09R
download (jezik 003)
i verzija koja ne mjenja već postojeći jezik na mobu(MLP): download
EDIT: Premjestio sam ovaj post u novi thread. Inovator, NHF :thumbup:
-BlueDevil-
koliko ima sad vec sluzbenih v3 soft?
podosta...mob je popularan pa se razvija i soft. uglavnom, preporuka je uvijek zadnja verzija= Citat =:
Izvorno postao maki1908
Dali sa stavljanjem novog R374_G_OE.42.09R na V3 mora biti otključan mobitel ili se sa stavljanjem tog MP-a mobitel otljuča?
ako ti je telefon sad zaključan, flashanjem s ovim, ostaje zaključan,a ako je otključan, ostaje otljučan...
uglavnom, stanje se ne mijenja
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Hvala na odgovoru, dali mogu sa nekim softwareom otključati moji V3 ako da sa kojim i kaj mi treba za to?
S/W Version: R374_G_0E.42.09R_MOTOX.shx
Flex Version: GSMV3MXCIN01NA0F5
Bootloader: BOOT0826
Language Pack: MXLP0001 US English
Video Recording: Capable
Cingular Branded/Unlocked by MotoX sa stavljenjem tog MP-a još uvijek mobitel ostane zaključan???
to nećeš izvesti...= Citat =:
Izvorno postao tturkalj
ti što piše da je taj soft unlocked znači da ti neće zaključat mob na Cingular flashanjem! jedina metoda ti je posjetiti nekog unlockera
R374_G_0E.42.0CR_PDS005_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_01_0AR_SE8615MBXXH1121_1FF.shx
Može li mi netko reći (tko piči sa v3) jeli je ovo nešt novo ili staro? koliko vidim da je ovo MonsterPack...
Ak stavim taj soft jel gubim garanciju?
@ GoGs: izgleda nov. Gledaš da je prvo 42 (znači neki sa 41, 40 itd je stariji, neki sa 43, 44 itd bi bio noviji). Zatim gledaš (heksadecimalno, naravno) onaj zadnji broj, koji ide redom od manjeg prema većem: 01, 02, 03, 04, ....., 09, 0a, 0b, 0c, 0d, 0e, 0f.
Da, bilo koja promjena softa izvan ovlaštenog servisa je gubitak garancije.= Citat =:
Izvorno postao kiky_miky
e ovo je malo off ali jel postoji flash za v3 slican kao za v360, tj kao yuetov, onako da mos prckat po njemu kad je zatvoren i tako nesto...
= Citat =:
Izvorno postao vrapce
to seemovima editiras da mozes prckat po njem kad je zatvoren