Idem za 2 tjedna na svadbu od sisterke moje cure i nemam pojma kaj da kupim, jel da dam pare, koliko para?
Ako netko ima iskustva sa takvim stvarima, molio bih za pomoć...;D
Printable View
Idem za 2 tjedna na svadbu od sisterke moje cure i nemam pojma kaj da kupim, jel da dam pare, koliko para?
Ako netko ima iskustva sa takvim stvarima, molio bih za pomoć...;D
Nemam namjeru kupovati tostere, vešmašine i ostale gluposti...tražim nekaj ne preskupo, ali originalno...
Ubodeš 100€ i nebuš se osramotio zašto puno pametovati!
Možeš i više ak imaš. Vjeruj lova je uvijek najdraža.
Tak sam i ja nekak mislio da bi bilo najpametnije...
predlozio bi ogromni dildo il tak ens al ocito nie prilika :D
To si se trebao ranije sjetiti, sad je očito već kasno ;D
kupi joj luster he he;D
Pokloni joj djevojačku večer. Sa sobom u naslovnoj ulozi. Uštediš pare, a možda se i glas proširi, pa kreneš s fušem. http://i6.photobucket.com/albums/y22...i/thankyou.gif
Kristal neki (vaza, komplet čaša za šampanjac...), umjetnička slika... Lova jest najpraktičnija, ali malo mi je to 'seljački' poklon...
lova je najbolje, 1000kn i miran si (tako sam ja napravio par puta kad sam isao)
Svi vole koverte :) ,prije tjedan dva sam bio u svatovima i nisam im nista kupio,samo novce.Najbolje da se dogovoris snjima sta im treba pa to i uzmes a i sve zavisi koliko si blizak s njima......
...bibliju....ili keš...
100 € uvijek svima drag poklon, pogotovo u koverti sa posvetom. od srca...
Cura mi je isto predložila da kupim nekakav elegantan komplet čaša za šampanjac ili nekaj slično...tak da moram razmisliti - 100 eura ili komplet čaša...
mislim da je mladim ljudima danas osobno draze kad im netko utrpa pare da si oni mogu nesto uzet po svom izboru, ali recimo nekakav elegantan komplet čaša je uvijek lijepa uspomena koju im vjerojatno nitko neće kupit, pa ni to nije loše. možda najbolje da se konzultiraš s njima, ako to nije problem, možda će im ipak netko nešto slično kupit, pa to ne bi bilo baš najbolje rješenje.
Razmisli što bi ti više volio, komplet čaša koje nisi sam izabrao ili 100€ za koje si kupiš što želiš ili ti treba...
Je pare su dobar poklon, ali odu za cas, tako da ja mislim da bi nekakva slika bila super. Ona ce im ostati za uspomenu dozivotno. Samo bed je kaj su slike skuper. 100E je neka ful mala slicica, a za neku normalniju ipak treba dat 250-400E iako je to jos jeftino kako se cjene krecu! Takodjer sve zavisi od slikara...
ma kupi im pak kondoma ;D šalim se ako baš želiš nešto originalno kupi im npr. kartu za novu godinu u nekom hrvatskom gradu ;D ili bon za kupnju nečega u zlatarnici ili im daš 100 litara benzina da se mogu vozat ;D ma neznam šta
da ali sliku je tesko izabrati jer nemos ti znat da ce se ta slika njima svidjet. jer svako ima svoje misljenje za svaku sliku.= Citat =:
Izvorno postao Atno
Ja mislim da je losu sliku tesko izabrat, mislim sliku koja se nece njima svidjat...kupis im nesto na motiv mora ili prirode i da vidis.
i motiv slike im ne ide uz nista u kuci, i onda ce sliku stavit negdje u garazu.
A uz sta bi motiv trebao ici?? Uz televizor mozda? Da na slici budu dvd i video pa ce ic? Ja milim da ljudi znaju cjeniti slike pa bi trebali i oni.
neka slika bude tvoj autoportret....... pa nek te objese..... ;D
kupi im ono sto bi ti zelio dobiti na poklon......
kupi im svakome po par lijepih papucha:)
slika je najbolji poklon pogotovo lackovic svi za njega znaju nije toliko skup imat ce ga dozivotno a i raste mu vrijednost= Citat =:
Izvorno postao Atno