Ne želim vrijeđati profesore ovim thread-om, ima ih koji su stvarno dobri, ali ima i onih koji su kak bi to rekli utjelovljenje zla.
Evo prije kojih deset minuta, prof me pitao matematiku, da budem točnije razrednica, ima me već na piku ali to do sada nikada nije naočito dokazala. Gdje sam stao, da, digne me ona iz matematike, al prije toga sam sjeo na žvaku koja je bila na stolici, to mi se stvarno nikada nije dogodilo, al za sve ima prvi put, i tako ja sa tom žvakom krenuo pred ploču odgovarati matku i pitam je jel se mogu ići presvući kući poslije i ona mi da dopuštenje.
Riješavam ja prvi zadatak(sa tom žvakačom na guzici) sve super, sve znam, ona mi postavlja neka pitanja, ja znam na sve odgovore i mislim si u glavi "Možda padne 5 ili 4!". Kasnije mi ona zada 2 zadatak, neki problemski za veću ocjenu, i ja ga ne znam riješiti, kad ono ona "Pa kako ti to ne znaš, ništa ne učiš..........", i ja dobijem JEDAN.
Sjednem ja na svoje mjesto i pitam je uljudno, jel se smijem ići kući presvući(ipak mi je dala dopuštenje), a ona me pogleda(ko neka hijena) i kaže "Ne Možeš!".
Od svega toga me najviše pogodila ta subjektivnost profesora, moram naglasiti da nisam neki štreber, da sam se navikao na jedinice, ali kad osjetim da je pravda povrijeđena onda mi se stvarno smuči od ove škole.
Pa zar danas profesori liječe svoje frustracije na nama učenicima, osjećaju se iznad nas, pa nije čudo kad netko pukne pa ih pobije.
Nekad mi se čini da smo "mi" učenici zreliji od tih profesora, koji ni ne znaju svoj posao odraditi kako treba.
Ta moja razrednica, ona je takav ekspert za matematiku kao ja za nuklearnu fiziku.
Muka mi je od svega, i naše školstvo SUKCS! Dok god profesori budu govna(čast iznimkama, nažalost njih je malo), nema ni budućnosti za naše školstvo.
Ja sam namjeravao uzeti za maturu matematiku, i namjeravao sam ići na FER, ali nakon ovoga mi se matematika zgadila, da ne govorim o profesorici.
Ne bi ništa od ovoga napisao da je prvi puta, ali kad se neke stvari ponavljaju.....