Ljudi pomozite.Kada pocnem da seljem sliku sa telefona preko ic porta kaze mi:File C:/Document and Settings/user/desktop/j.jpg was not send because an error occurred while Wireless link was sending file date to the other machine.
Access is denied.
Printable View
Ljudi pomozite.Kada pocnem da seljem sliku sa telefona preko ic porta kaze mi:File C:/Document and Settings/user/desktop/j.jpg was not send because an error occurred while Wireless link was sending file date to the other machine.
Access is denied.
ajd malo lakše sa postovima. Otvorio si tri iste teme,a i nick ti je malo smješan. nečeš valjda tu biti samo kad tražiš pomoć Imaš pravila foruma pa ih malo pročitaj.
Jasno je da ti je frka ali čim netko stigne odgovorit če ti.
Pa tako mi je ispisalo na ekranu i naravno da necu biti tu samo kad mi treba pomoc posto je forum super.Ajd pomozite= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
>>UPOZORENJE<<
Moli se član koji je otvorio temu da nije potrebno otvaranje drugih tema iste tematike i sadržaja, te će one u suprotnom biti obrisane.
Čovječe, a sad kreni polako...koji mobitel imaš, koji program za mobitel imaš i slično? Daj malo detaljiziraj to, pa ćeš onda moći saznat više korisnih informacija vezanih uz tvoj problem...
Imam SAMSUNGA E630,instalirao sam IC port.Skinuo sam sa interneta sliku i na Desktopu mi se pojavila ikonica send to:kada sam kliknuo na nju otvorio se prozor.Posle toga sam kliknuo na sliku pa na send.izbacio mi se prozor sending to samsung sgh e630.I sve je bilo ok ali cim dodje do 90 posto izbaci mi nekakvu gresku.Dali trebam skinuti softwe nekakav ili program.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
A posle toga sam pokusao slati i ostale slike koje sam dobio na cd uz telefon kao i melodije= Citat =:
I? Je li ti uspjelo? Nije? Opet polovični postovi.
Pa naravno da nije uspjelo samo ne znam zasto stalno izbacuje :File C:/Document and Settings/user/desktop/j.jpg was not send because an error occurred while Wireless link was sending file date to the other machine.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Access is denied.
Ljudi pomazi te
Probaj skinuti software za PC za njega...imaš ga na www.et-mobile.net
Hvala vam ljudi radi sada sa programom koji sam skinuo a program se zove Samsung PC Studio PIM & File Manager 1.0 Setup.= Citat =:
Dali neko zna dobar sajt za skidanje melodija i walpapera za samsung?
I ljudi de mi recite koji je format mmf tonova i gdje ih mogu skinuti ili kako prebaciti u taj format.
google je tvoj dobar prijatelj (osim Metalike)
Pa sad sam upravo trazio ali gdje god odem placa se.Ajd reci te vi jednu stranicu i kakav program za konvertovanje pjesama i sta je mmf format= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Imaš www.zedge.no
Ja sam sa te stranice skidao sve živo, skidam i dalje i sve je besplatno...jedino se trebaš registrirati i to je to...imaju odličan izbor slika i sveg živog kaj ti treba za mob...
A de mi recite kada skinem sliku sa ovog sajta i stavim je na telefon ne bude mi preko citavog ekrana.kako to da postignem i gdje da skinem animacije za samsunga e630.ljudi pomazite= Citat =:
Ljudi ajd odgovorite znal iko ista o ovome pitanju= Citat =:
Izvorno postao denis pomoc
Skineš je jednostavno...otiđi na taj site i otvori sliku koju hoćeš > tada će ti se otvoriti prozor gdje imaš opciju da je downloadaš na PC (mislim da dnevno možeš skinuti 15 slika) > zatim tu sliku šalješ preko IrDe ili kabela na mob...
Kaj se tiče veličine ili rezolucije slike, moraš na navedenoj stranici staviti u opcijama (na vrhu stranice) da tražiš features za E630, te će ti on automatski ponuditi slike u odgovarajućoj rezoluciji...ako ti slika i dalje neće biti u full screenu, to ti više nije do mobitela nego jednostavno do slike, tako da se to ne može ništa napraviti, osim da se s njom igraš u PaintBrushu...
ima li E630 Bluetooth
Nema, ima samo IrDu
Pa zar je moguće slati slike i melodije pomoću IRDE na njemu
Moguće ga je spojiti samo sa IrDom preko kompa (dakle sinhronizacija sa drugim mobovima putem IrDe nije moguća)...što se tiče prebacivanja stvari na mob, slike možeš prebacivati sa kompa na mob sigurno...ali sa melodijama je malo zeznuto jer E630 prima nekakav kvazi MIDI format melodija i ništa osim toga ne radi, a te melodije je teško naći na netu...zato se nisam ni trudio...
Veća fleksibilnost kod primanja raznih formata melodija javila se modelom D500 i nadalje...sa E630 se nemoj ni truditi...
pa to sam i mislio meni je to jako glupo tek ovi mobiteli koji imaju Bluetooth mogu sve slati