imam zvucnike 5-1 i sve sam morao spojiti u zvucnu karticu tako da vise nemam sta spojiti u zvucnu karticu.Hocu spojiti Tv sa racunalom jel to znaci da necu moci imati zvuk i gdje to moram spojiti da bi imao i sliku i zvuk sa TV-a.
Printable View
imam zvucnike 5-1 i sve sam morao spojiti u zvucnu karticu tako da vise nemam sta spojiti u zvucnu karticu.Hocu spojiti Tv sa racunalom jel to znaci da necu moci imati zvuk i gdje to moram spojiti da bi imao i sliku i zvuk sa TV-a.
kad spajaš tv sa kompjuterom,pretpostavka bi bila da želiš na tvu gledat ono što vidiš na kompjuteru,pogledaj prvo dali ti grafička ima tv out ako ima on može bit u obliku s-video izlaza koji se spoji na s-video in tv-a ili u scart adapter(tako sam ja riješio) a može bit i jedan chinch kojeg spajaš na chinch (žuti je) ulaz na tv-u
Kupi još jednu zvučnu karticu, nisu skupe...= Citat =:
Izvorno postao ZUTI__MRAV
...koliko sam skužio, hoćeš spojit TV s kompom tako da imaš TV na kompu ili ne (onda ti je potrebna TV kartica) ... jer po tvom postu opisuješ kak hoćeš spojit TV na zvučnu da imaš zvuk TV-a na kompu, jel da... a zašto, hoćeš nešto snimat ili... malo pomnije objasni...= Citat =:
Mene moja grafička zafrkava.Spojim je sa TV-om i stalno mi piše not connected.Jel se može pokvarit samo TV-out?Prije mi je radila bez problema.
Evo ovako, ako ti hoces da snimas program sa TV-a treba ti TVKartica.
Onda ti ovako stvari stoje, JEDINI kabel koji ti treba jest onaj od antene koji stekas u TV karticu. Onda da bi imao zvuk sa TVa kabel od onih pozadinskih zvucknika ukopcas u TVkarticu i onda kabel iz tv kartice ukopcas na mjesto gdje si iskopcao zadnje zvucnike.
Tako je kod mene, ali ja nemam zvucnu karticu nego je ona integrirana uz maticnu.
A ako hoces da gledas Sliku s računala na televizor mora ti grafička imati TV-out i onda prednje zvucnike s posebnim kabelom prikopcas na AUDIO IN na TV-u.
Tako je u mene a ja nemam zvucnu karticu, pa ne znam kolko sam pomogao
na to sam mislio hocu da sliku s monitora gledam na tv znaci treba mi TVkartica.hvala vam
ne ne ne !
Treba ti VGA kartica sa tzv tv izlazom tj sa s-video izlazom !!!!
Recimo nesto tipa ovoga :
VGA AGP ABIT ATI Radeon 9550X Turbo Guru 128 bit, 128 MB, tv-out, DVI
VGA AGP GAINWARD, Pro/660 TV, GeForce FX 5200 64 bit, 128 MB, tv-out, DVI
Ugl da ima TV-out !
...e sad te više nimalo ne razumijem - najprije napišeš ovako "i gdje to moram spojiti da bi imao i sliku i zvuk sa TV-a", a sad ovako... malo razmisli što ćeš napisati prije nego nešto napišeš...= Citat =:
...inače, za ovo sad ti treba obična graf. kartica sa tv izlazom...
ok zanimalo me sta treba da uradim i hvala vam ono sto mi treba je TV kartica.hvala
neeee.... treba ti graficka kartica sa tv izlazom ... RAZUMIJES ???