Evo ovde napisite provale iz skole (osnovne, srednje, fakulteta) da se malo smijemo.
Printable View
Evo ovde napisite provale iz skole (osnovne, srednje, fakulteta) da se malo smijemo.
evo: ja sam na inicijalnom iz zemljopisa napisao da se Grenland oce odvojit od Canade i postat republika.......
Mi smo se igrali gljiva sa profesorima....svi nasred časa ustanemo i ko sjedne on je gljiva
e baš me zanima ko će prvi reć da mu je profa reko ajmo zadnja klupa van i on iznio klupu van ;D
meni je profač rekao da bacim jednu kvaku(iliti foru) a ja sam došao do vrata i bacio kvaku.......
men je reko seres, i ja se posro.......
e sad stvarno sereš..........;D
kad sam bio srednja, u razredu je bilo puno luzera (narkomana) i prof iz zemljopisa je jedan dan zapalio joint snjima, u razredu naravno. poslje su pale i neke razmjene tabletica...
Razbio sam bočicu amonijaka u sred razreda kad smo terbali pisat tst iz zemljopisa..
svršavali smo curicama na rame..
Gađali se kestenjem po školi pa sam strefio profu u glavu i najebo...
kad sam bio redar! neko je nacrto na stolicu pišu na profeoričino mjesto a ja uzo mokru spužvu i pobriso..i onda je ona sa tankom suknjicom sjela na tu stolicu i naravno..opet ja najebo...
Slomio sam ključ u bravi od matematike...
bacio petardu u WC pa sam slomio WC školjku..ufff ima toga..bio sam nestašno djete 8)
@kinfa to sam ja i još trojica s kojim sidim napravili kod jednog profesora koji je tad imao 71 god i dobili smo svi po asa i izbacilo nas
i u 8 razredu prvi dan škole (samo muški) smo picali (markirali) 2,3 sat pa smo odma drugi dan u ravnatelja koji nam je rekao da sutra dovedemo roditelje u školu a mi nisamo a ravnatelj zaboravio ;D
a da moj otac je kad je išao isto u 2gim je izvadio po eporuvete žive i sa jednom ženskom se dodavao po klupi a kad je profesor to vidio evakuira je cijelu školu i pozva vatrogasce policiju i neki ured za otrovne kemikalije mogu mislit kako mu je bilo ;D
kod mene lik iz povijesti melje melje i dođe obavijest i sve to prođe i pita "gdje smo stali" a dođe frend "u govno"
jednom smo profi stavili mob na zvučnik tako da ga nevidi i zvali smo a kao zvono je bilo užičko kolo lik je svima pretražio torbe i ništa ali zbog vibre mob je došao do ruba i ovaj ga je otkrio,ali još bolje lik ima valjda 155cm i stane na stolicu nemože do zvučnika,stane na klupu nemože i onda je morao staviti stolicu na klupu
Meni je predavao jedan poremecen tip toliko su ga raja zaebavala da je malo cakno....
Jednom smo mu nas desetorica prenjeli auto tako da je jeadnik drotove zvao....jednom smo zavezali silika za sliku tak da smo je pomjerali i on grsnik ode po direktora i kaze mu da se slika pomjera, a mi ko blesavi kakva slika profesore jeste li dobro....ma bilo je sranja sa njm da neznam odakle bih počeo
Is it just me, ali ja ovdje pola postova ne kužim. "...i onda sam ja...", "...pa kad nam je došo...", "...dude!"
http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/mete.gif
evo provala nad provalama kaže nastavnik Brana Lee koji ima 3000000 godina i koji predaje likovno, a u slobodno vrijeme podučava suvremenu azijsku kun-fu vještinu da nas može naičiti skoro ša hvatanju metaka rukama
moze jedna molba: kad pisete, pisite tako da se vidi procitat, jer ja pola toga vaseg nemogu procitat......
Pa ti uči čitat
ne mislim na rukopis :rolleyes: , vec na gramatiku....
bili smo 5. osnovne. profa iz eng idiot, živi u svom svijetu......
početak sata, otključa učionicu i dok upisuje sat, mi se špricamo pištoljima na vodu. mokar pod, klupe, imenik. on se ustane, posklizne i poljubi nosom pod. sav bijesan se ustane i pošalje redara po našeg razrednika, koji je u susjednoj učionici. ovaj dođe i pita u čemu je problem. on mu ispriča kako smo smočili pod, (imenik nitko ne spominje) a ovaj mu odgovori kako to sigurno nismo mi, jer je vidio kako svi zajedno ulazimo u razred.......na kraju najebu oni koji su prije bili u razredu........
Naš je razred od 1. godine poznat po kroničnim alkoholičarima...
Mi smo onu radionicu zasmrdili prošle godine u Emši sa alkoholom...
stvar je bila ovaka: pod praksom smo pušteni jedno sat vremena vanka, otišli svi u tvrđu, nakupovali se vina... svako dao po 50 kuna (nas 30) i ubili se ko maaajke...
i došli na nastavu...
stvar je bila da su jedno 5-orica rigala...
onda je tu došao voditelj, ravnatelj, razrednik, profesori, sve se okupilo, svi najebali i zabranjeno nam da idemo na exkurziju...
to smo napravili jednom u 1. i jednom u 2. razredu...
na kraju oba razreda... zadnji tjedan smo napravili 140 neopravdanih sati (nas 20 nije bilo cijeli zadnji tjedan)
na početku šk. godine smo upozoreni da će oni koji imaju neopravdane zadnji tjedan biti neocijenjeni, ali mi smo oborili stari rekord od 140 i postavili oko 150
sad smo trenutno jedan od najmirnijih razreda... nakon što smo kroz moje 3 godine školovanja, sa 37 učenika se smanjili na 24 (3 izbačena, 8 popadalo nekoliko se ispisalo i 3 nam došli novih...)
hehe...
= Citat =:
Izvorno postao Hacker
zzzzzzzzzz, mi u 4 srednje nismo dosli cijeli tjedan u skolu, samo se nasao jedan moron koji je isao svaki dan........
Imo sam tu "sreću" da i u osnovnoj i srednjoj budemo najgori razred na školi... Falilo je samo mrtvih valjda da uđemo u povijest zg školovanja.
imali smo jednog u razredu, koji sporo je kontao. na zemljopisu je jednom pitao jel može na wc. neko je rekao da pusti vodu iza sebe. Lik je valjda krivo skužio i odvrnuo ventil na hidrantu u hodniku na 4. katu i vratio se u razred!
nakon 5 minuta je voda počela prodirati ispod vrata u učionicu, svi su izletili van i vidjeli crijevo kako mlati po hodniku! voda po stubištu do prizemlja! lol
LOLčina:D:D