Kaj mislite jel bi bilo OK na forumu imati zakeljeni thread di bi nam se novi članovi mogli predstaviti i reći nešto o sebi? Vidio sam to na dosta foruma....zakej mi to neamo!!??
Printable View
Kaj mislite jel bi bilo OK na forumu imati zakeljeni thread di bi nam se novi članovi mogli predstaviti i reći nešto o sebi? Vidio sam to na dosta foruma....zakej mi to neamo!!??
Može! Bilo bi dobro. Al da se i dogovori neko moderiranje tipa da se brišu svi postovi osim onih gdje se ekipa predstavlja. Ono, komentari i slično da se briše, tako da bude red u temi.
Da ne bi bilo za 15 dana da dođe 15 novih usera i kako se koji predstavi tako mu svi postojeći (ili dobar dio njih) vele "Dobrodošao" itd...
Ali ideja je :thumbup:
Potpuno se slazem, sa gore navedenim! Bilo bi zgodno imati ovakvu temu, kako tomo i rece, mnogi forumi je imaju. Dakle, na volju forumasima se ostavlja da li zele podijeliti neke cinjenice o sebi sa ostalima ili ne. Svakako bi ta tema iziskivala moderiranje, barem po meni! Jer ne bi bilo niti korisno, niti pregledno niti zahvalno imati temu takvoga tipa u kojoj bi se javljali postovi kakve je naveo BD ili pak neozbiljni postovi u kojima bi forumasi zbijali sale na svoj ili tudji racun (tipa: "Noisim carape razlicite boje...smrdi mi iz uha" i slicno)!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Sto se moderiranja tice to bi mogli obavljati modovi npr. Caffea ili Chataonice, ovisno o tome gdje bi ta tema bila postavljena, bez nekih velikih problema (ako je problem ja se dobrovoljno javljam da je moderiram, s obzirom na to kako smatram da bi bilo u najmanju ruku simpaticno imati ovakvu temu)!
U svakom slucaju :thumbup: za tomu i temu! ;D
ja se slažem da budeš mod :thumbup: zamisao je da thread bude tu u forum#obavijesti
super ideja....
Ja bih to stavio u cafe, pa što se mene tiče neka netko otvori thread i neka počne, neće biti offtopica, samo napišite to u prvom postu...
ma to sam mislio za nove (tek registrirane ) usere. nekak slično kak je na webmajstorima. :)
Već je čini mi se i Pinocio imao tu ideju ovih dana... ona tema 'mi o nama'...
Ajde otvorite to, može tomo ili bimbi, samo napišite pravila za tu temu tamo i pazit ćemo da se ona poštuju.
Bimbi imaš PM.
jos jedan razlog zasto je najbolje u cafe, jer onda nece ljudi moc "napucavat" sebi puno postova...
inace podrzavam ovu ideju!!!
Ma zakaj se ne bi svi prestavili...= Citat =:
Izvorno postao tomo
pa ok, kak očete....
@WB ja ne bi htio bit moderator...to već znaš....thnx
znam, znam, bez brige... :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
...samo da javim da podržavam :thumbup: ...
mene strah da ce se svi zaljubt u mene ak se počnem predstavljat i to
edit:podrzavam ideju , al samo za cure :D :D :D
Ja neću ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
bok evo da kažem ja nešto pšto sam nov...
ja mislim da je to super ideja
pa onda se predstavi
budem sad nemam vremena, u ponedjeljak moram doma sad..
Pozdrav Vido i dobrodošao!!
podržavam :thumbup:
odlicna zamisao ... to sam ja vec razmisljao da predlozim ...
A možda bi bilo OK da se predstavimo i mi kaj smo na forumu već malo duže, pa nek ovi novi koji dođu vide s kim se razgovaraju, kakvi smo i slično...
...i gdje će na kraju tema biti... ako bude ovdje, onda sve treba obrisat osim postova u kojima su se novi članovi predstavili...
Tko želi neka otvori temu u cafe-u, mislim da je to najprikladnije mjesto, rasprava ovdje je zatvorena...