Mali upit:
zanima me tko je kome povjerio svoje kune (znam da je več sličnih anketa bilo sad me zanima kojeg ste operatera izabrali bez prepucavanja o tarifama i sl.)?
Nekako mi se čini da je večina forumaša na Vip-u ili...
Printable View
Mali upit:
zanima me tko je kome povjerio svoje kune (znam da je več sličnih anketa bilo sad me zanima kojeg ste operatera izabrali bez prepucavanja o tarifama i sl.)?
Nekako mi se čini da je večina forumaša na Vip-u ili...
Vip.smart excite....
Jako sam zadovoljan...
Koristim oba! ;D VIPme SEND i Simpa S1
Kaj imas simpu radi nesto jeftinijih poruka...???
sta su jeftinije poruke na simpi! koristim vip.me send
Koristim VIP.Smart.M pretplatnički model i jako sam zadovoljan.
Uvijek vjerna SIMPI!:cool:
Koristim VipNET, točnije VIPme.Call i naravno da sam zadovoljna, jer da nisam promijenila bih mrežu :)
V I P ! ! !
Koristio i Simpu i uvjerio se kakvo je to smeće!
Simpa,ali......da kažem istinu,nikako da prežalim VIP:-/ Zato,što je moguće više poruke šaljem s kompa(i VIP-ovog i Cronetovog portala +još neki) jer me ionako ništa ne košta pa me zapravo ima svugdje:D
Za sad je reza 5:2 za Vip i jedan obostrani... ;)
Ma cronet je cisto smece... :)
Ja mislim da je VipNet puno, puno bolja mreza, uostalom zato sam je i uzela, ali ne omalovazavam CRONET, dapace, mogu i oni biti dobri, samo trebaju puno, puno, pa opet puno raditi u svim segmentima...
Usput mogla bih ja lako na Vip.XCITE:
120 besplatnih minuta za nove VIPsmart.XCITE pretplatnike
Zagreb, 15.04.2003. 14:30 (VIPonline)
VIPnet svima koji postanu novi pretplatnici VIPsmart.XCITE tarifnog modela od 15. travnja do 31. svibnja 2003. godine daruje 120 minuta besplatnog razgovora.
Besplatne minute odnose se na pozive unutar Hrvatske, i to na pozive unutar VIP mreže, uključujući pozive prema VIP.friends broju i VIP.sekretarici, zatim pozive prema fiksnoj mreži te HTmobile mreži. Besplatne minute se ne primjenjuju na međunarodne i roaming pozive, pozive prema posebnim brojevima, VIP.wap, VIP.internet, VIPonline, VIP.fax i VIP.prijenos. Besplatne minute dodjeljuju se kroz razdoblje od 12 mjeseci, tako da novi pretplatnici svaki mjesec mogu iskoristiti 10 minuta.
Nove pretplatnike također očekuju i mjesečne VIPsmart.XCITE pogodnosti poput mjesečne pretplate od 40 kn (bez PDV-a), 30 besplatnih VIP.sms poruka, 2 sata besplatnog surfanja uz VIPonline. VIPsmart.XCITE pretplatnici mogu postati svi mladi u dobi od 18 do 27 godina.
Pa sada vi sami prosudite :)
E sad u kojim segmentima...
Počeli smo o tarifama... jelda Marina :)= Citat =:
Poslao: dmi
...sad me zanima kojeg ste operatera izabrali bez prepucavanja o tarifama i sl....?
Ispricavam se svima sto sam stavila ovo o tarifama. Nisam znala da je ovo forum o operaterima koje koristimo"bez prepucavanja o tarifama", to sam procitala ali u trenutku citanja ocito nisam bila dovoljno koncentrirana?! Premda po mom misljenju, razgovarati o operaterima, a ne o njihovim tarifama, je cista bedastoca (najblaze receno), to je kao da razgovaramo o proizvodjacima auto (ali ne spominjemo njihove modele), pa onda po cemu ih uopce usporedjujemo, ako ne smijemo spomenuti (a ocito i ne misliti na tarife, jer ako mislimo, onda nismo objektivni), zar ne?
U svakom slucaju ja se jos jednom ispricavam za one koji misle da je ovo bio "udarac ispod pojasa", premda osobno mislim sasvim drugo, ali eto :)
P.S. Tebi se whiteboy ispricavam posebno
A zakaj meni posebno? :confused:
Ja se inače slažem da bi trebali objektivizirati temu argumentima o tarifama, uslugama, kvaliteti službe za korisnike i sl. ali dmi je postavio temu i on je tako tražio... bez tarifa.
Ali i u pravu je jer smo o tim tarifama već poprilično raspravljali i stvarno ima već dosta tema što se tiće odabira i tarifa operatora, koji je bolji i slično...
Marina nemoj molim te misliti da skačem na tebe iz ne znam kojih razloga... samo sam dobronamjerno komentirao. :) :kiss:
Ma ne mislim ja da "ti skaces na mene", nego uvijek prvi primjetis, i to mi se svidja, zato posebno tebi, ok?
Sto se tice tarifa, to je gotova stvar, ispricala sam se sto sam prekrsila "pravila" onoga tko je otvorio ovu temu...
Pusa i tebi dragi :kiss:
Super! NHF i sve 5! A kad navratim u Split bar znam da imam nekoga tko će mi malo pokazati grad... ;D :kiss:
Ma možete o tarifama mene je samo zanomalo kome ste povjerili kune a što se tiće tko je kome bolji sve je subjektivno jer ni jedan nije "bolji" več favoriziran... :D
Ne,nju imam još od skoro samog početka postojanja(čitaj: dok su poruke bile 24 lipe) pa sam zadržao jer se uvijek nađe neka dobra akcija koju treba isoristiti a i manje me koštaju pozivi na 098 mrežu.:D= Citat =:
Poslao: vrag
Kaj imas simpu radi nesto jeftinijih poruka...???
marina će se još udat na forumu :D
počelo je skakanje jednih na druge i nešto ispod pojasa -- mene je samo strah da se nebi kasnije neko sjetio da im Mobil kumuje ili pak djeci njihovoj:cool:
UUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu DobraAaAAAAAA
ali zaš ne? pa baš bi bilo fOoRaa