Da li je izasao novi soft za v550,odnosno za v620?
Printable View
Da li je izasao novi soft za v550,odnosno za v620?
Nebi rekao tj. ja bar nisam jos nista nasao...:-/
Ja sam cuo od druga,pa ajde da pitam vas mozda nesto znate!
Pa reci šta si čuo, pa da i mi potražimo unaokolo...
a koji je to noviji? frend ima r376_g_0e.65.27r na v550 i hoce da mu stavim nesto novije, bas trazim sad sto ima "novije" ili bugovitije :)
Ja sam sad malo tražio, ali nisam ništ uspio... Još da znam konkretno šta tražim, možda bi se nešt i našlo... :thumbup:
Samo mi je rekao da je izasao,a gde moze da se downloaduje to mi nije rekao!
novi?? pa izašao je davno 67.06R, to je zadnji...mislim da noviji i neće tako skoro jer se više ne razvijaju R376 verzije softa za Motorole!= Citat =:
Izvorno postao shorty
usput, ne preporučujem tu verziju
EDIT; shorty pazi na naslov!!!
Pa blago nama :-/ :cry:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Izvinjavam se za naslov!!!
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
A koji bi preporučio?
MP od v620 onaj 25R....i to je to...optimum= Citat =:
Izvorno postao Nike181
@Inovator jel imas mozda download adresu za taj 65.25R ali koji nije brend-ovan(ako uopste imam takav).
Probaj ovde:
http://www.motomodders.net/DesktopMo...id=39&tabid=69
:spin:
Znači da na svom ništa ne diram?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Možda drugi flex?
Ja imam R376_oe.67.02Rmotox i čist je ok a za ovaj 67.06 sam isto negdje čitao da je u kurcu. Malo tražilice pa češ nači.
OK je veliš? a reci mi koliko ti drži baterija?= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Baterija bez problema drži 5-6 dana. Zajebavala me jedino kad sam stavio onu alu-antenicu ( nije od Kove ), 3 dana. jedino što sam primjetio je da kad je baterija puna, 4 dana pokazuje full stanje bat. 5-ti dan ujutro padne na dve crte i onda ovisi koliko razgovaram, nekad je navečer prazan a nekad još može 6-ti dan do podne gurat.
Evo, najpouzdaniji link i softver :)
http://www.balkan-division.com/download/V550/
sve sam napravio po uputama....i obrisao sav "visak" melodija, ali prije svega sve modove stavio na silent. Sve radi osim, kad sam isao podesavati "Vibracija", stavio sam za zvono "vibe pulse" i od tada me izbacuje van. Ne pomaze niti brisanje ona 2 filea u audio folderu (iako mislim da oni nebi trebali imati veze sa vibrom). Sto ciniti?= Citat =:
Izvorno postao horner
------------------------------------
p.s.
sad sam se sjetio da sam u a/ folderu izbrisao jedan file nesto vibe bla bla.wav. Jel bi to moglo zezati? I dali netko ima taj file da ne moram ponovo flexati mob i sve podesavati.