-
Problemi s forumom!
Ljudi nekaj mi šteka pristup forumu zadnjih dana... od kad ste ga preselili na novi server. Sad sam se tek uspio spojiti i to samo preko hineta, Carnet ne želi! U čemu je stvar. S Carnetom mi se nije ni nova Mobilova stranica učitat. I još nešto - ne prikazuju mi se neki avatari (pa tako ni moj :( ), tj. pokaže se ona mala kućica s crvenim križićem. Izdilejto sam sve temp. internet files i history i ponovno sve učitao ali avatara i dalje nema...
POMAGAJTE! :(
-
Da ni ja ne vidim tvoj avatar.Imo sam isto problema sa spajanjem.Neznam kaj se događa...
-
a vi i vas internet, meni sve radi bez problema
-
Zappane jel ti znaš šta bi to moglo biti??? Evo sad sam i s hnetom imao problema... par puta sam morao "refreshati" stranicu prije nego mi se je pojavio forum... jel to do mene ili vas?
-
Bilo je problema sa hinetom i drugim ISP-ovima dok nisu apdejtali svoje dnsove.
Carnet je prvi apdejatao ;)
koliko znam preko hineta i carneta normalno radi a za ostale neznam
a avatari... i to cemo ubrzo srediti :p
-
Meni i dalje s Carnetom ne radi... šta da radim? Jel mogu ja na svojoj mašini šta podesiti da bi stvar radila?
-
Evo vratili su se avatari! Baš kad sam htio napisati čije sve avatare ne vidim...:)
-
falila su tri avatara...
tvoj, dmi-ev i onaj pesek..ne sjecam se ciji je to ;))
sad sam uplodao ponovno te slike i sve bi trebalo raditi
-
Da. Moj, comin, i dmi-jev.
A što se tiče ISP-a probao sam sljedeće:
Spojio sam se preko Hineta i stvar normalno radi. Zatim se odspojim ali ostavim otvoren prozor browsera (i. explorer) na stranici foruma na kojoj sam bio i spojim se preko Carneta. Iz tog otvorenog prozora sam tada ogao normalno surfati forumom (preko prečica na dnu strane svakog threada). Onda se poet odspojim i ovog puta zatvorim i. explorer i ponovno se spojim preko Carneta. Na novo otvorim i. explorer na 'home page' yahoo i pokušam do foruma na sve moguće načine - upisivanjem adrese, preko favorita i preko mejla koje mi forum šalje za svaku temu na koju sam pretplaćen.. NIŠTA NE RADI. S Carnetom nešto očito ne štima. Jel znaš jokeru (ili netko drugi) šta je to? Hoće li se to riješiti? Prevelik mi je račun za net i preko Carneta (a uglavnom sam na netu zbog foruma) a bankrotirat ću ako ću se morati na forum spajati samo s Hinetom! :(
-
I neće mi u profilu napisati koji telefon koristim...
-
hmmm izgleda da opet nesto nije u redu sa dnsovima od carneta...
ovako ... mozes si podesiti kod dial-up opcija dns servere....
stavi si hinetove
195.29.150.3 dns1
195.29.150.4 dns2
i onda bi ti trebalo normalno raditi...
-
Ak si stavim te dns-ove neće mi se nita promjeniti što se tiće tarife? Kad koristim carnet naplaćivat će mi se po njihovom cjeniku bez ozira na hinetove dns-ove?
-
sa tim profilima nekaj ne štima u samom forumu.. ne želi ubacivat u bazu.. bug u forumu....
-
-
kao i sve drugo = preko ljeta
-
Evo, meni radi najnormalnije preko carnet-a i hineta, samo sto se tice foruma, ali ne i mobil.hr!!!
-
Ispravka... mobil.hr radi preko hineta, no ne preko carneta... barem kod mene...
-
Meni ništa preko Carneta... a nestao je i avatar of Kille...
-
Evo sad je i meni nestao avatar... Probao sam ga promijeniti, prihvatio je novi ali ga nije htio pokazati. Onda se hoću vratiti na stari i forum ga prihvati ali sad ni njega neće pokazati! :( :cry:
-
Ja ti vidim avatar najnormalnije... valjda ce se s vremenom sve normalizirati...
Skuzio sam da nemrem staviti svoj avatar, ne sve dok ne skupim preko 500 postova... popi...o sam te tako sada moram lupati postove... :)
-
meni se uopce nije htio spojit na ovu stranicu do sada, kada je forum otvoren nakon preseljenja?
-
Ima već par dana... izgleda da svi imaju problema...
Vrag samo nemoj lupati postove bez veze ;) (ima i takvih na forumu...)
-
to sam iz zezancije napisao... nemam vremena za to... :)
-
Evo proradio mi je pristup na forum i mobil.hr preko CARnet-a!!! :) :) :)
-
Meni preko Globalneta radi bez problema cijelo vrijeme od preseljenja.