Ljudi!Da li mi moze neko sa svog cxv70 poslat ove failove:OpBookmarkDB,Sve ono iz FlexMenu,i sve iz onog Default.Ajd molim vas,mob mi se raspada,a to mi hitno treba da ga spasim!!!
e-mail:vdudukov@globalnet.hr
Printable View
Ljudi!Da li mi moze neko sa svog cxv70 poslat ove failove:OpBookmarkDB,Sve ono iz FlexMenu,i sve iz onog Default.Ajd molim vas,mob mi se raspada,a to mi hitno treba da ga spasim!!!
e-mail:vdudukov@globalnet.hr
možda ti ovo pomogne:
download
Ne treba mi to nego mi oni sistemski file-ovi trebaju,kao sto sam napisao OpBookmarkDB,FlexMenu,Default.
Evo ti preinstalled content od cx65
DOWNLOAD
EDIT: sorry link vise ne radi
pa ja sam mu stavio od CX70, kaže da mu to ne treba...= Citat =:
Izvorno postao chop
ej ljudi ali preinstalled content sadrzi samo standardne teme,zvukove,slike,animacije itd,ali meni to ne treba.Meni trebaju failovi iz Cache i Config datoteka a ne ovo.Znaci pomocu OpenDisk-a otvoris datoteke Cache i Config i onda tamo nadjes te failove koji mi trebaju.Znaci ne Preinstalled Content.
Znam, kasnije sam shvatio šta u biti tražiš. Paše ti to i s CX65, pa ako netko ima nek ti pošalje, ja sam nedavno svog prodao...= Citat =:
Izvorno postao sfreak
evo flexmenu i default ti je na mailu, al ovaj opbookmarkdb nemren nać...
Hvala puno,ali to mi nece radit.Te VIP-ove postavke su nekako totalno drugacije.I dalje mi ne stima.Treba mi bas sa vipovog CXV70.
CXV je mobitel brandiran na vodafone, trebalo bi raditi...
Ne radi jer klasican vipov meni nije takav,nego se razvrstava.Znaci kad sam kupio mob npr: pod mystuff nisu mi bili prikazani folderi igre,aplikacije,maske,teme.On ti nema klasicni FlexMenu sa PNG ikonicama nego ima samo one fs. datoteke.Jel me kuzis?
Imam ja taj mob, ali mi trenutno ne radi kabel. S obzirom da si iz Klc, javi se na privat pa ćemo nešto dogovorit.
moze.thanks!!!
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=2...J132GZI3QRAVKG
Ovdje sam ti uploadao originalni sadržaj Cache i Config foldera od VIP-a.