Jel neko zna neke sonyericssone te rezolucije?
Ja znam samo s700i, mob. je dobar samo mi ne odgovaraju dimenzije:107x49x24 mm- kada je sklopljen.
Kada bi bar imao softwear od w800i.
Sto mislite o s700i:) :licklips:
Printable View
Jel neko zna neke sonyericssone te rezolucije?
Ja znam samo s700i, mob. je dobar samo mi ne odgovaraju dimenzije:107x49x24 mm- kada je sklopljen.
Kada bi bar imao softwear od w800i.
Sto mislite o s700i:) :licklips:
pise se software...= Citat =:
Izvorno postao Car
Engleski mi nije jaca strana
I kaj ti tu sada njemu seres kako se pise umjesto da mu kazes ovo? BOlje se nemoj praviti pametan...
Uglavnom, imao koristio sam ga i moguti reci da je ekran jebozovan. Boje su kao na Motorolama i Samsunzima, znaci vrhunska kvaliteta i one žive boje, svarno je mob dobar. Ali ja bi za tu lovu radje uzeo k750i zbog funkcija...
Imam d750i i isti je k750i.
Jel postoji još neki Sonyericssony te rezolucije
ne serem nego ispravljam jer sam u par postova primjetio da krivo pise, i sto ti sad napadas?:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Time Less
Hvala na ispravljanju.
Care, osobno mislim da sa tim S700 možda dobiješ nešto življe boje na displayu, ali sve ostalo je na strani D750i kojeg imaš. A i bolje zaboravi na softver od W800i na svojem mobu, jer bi se mogao gadno zajebati, a time i izgubiti garanciju. Imaš odličan uređaj, kako ti to nije jasno? http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/maji.gif
a uglavnom ti je sve isto (sto i pise negdje na forumu) samo flight mode, a meni se to cini potpuno nepotrebno jer mi je mob upaljen 24/7, a ni ne letim previse avionom :spin:
smiri malo doživljaj molim te.= Citat =:
Izvorno postao Time Less
jos ti je s710.....
A?! Ako ja kužim ovaj post...= Citat =:
Izvorno postao muras
Od vecih :
-Z800i 176x220 ekran
-W550i ( w800i sa slabjim karakteristikama sli u dizajnu s700i) 176x220 ekran
-P910i 208x320 ekran ( jedan od najvecih )
Ali uglavnom niti jedan nije velik kao s700i :)
lol :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao igl
= Citat =:
Izvorno postao Car
= Citat =:
Izvorno postao muras
kužiš sad??= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da, ali onda quotaš post, jer se ne zna na koji odgovaraš. I sad smo skroz otišli off.
ma vi ste cudni :D
Kakav je taj w550i jel ga ima negdi kupiti, kolika je cijena
Mislim da X550i tek treba izaći. Vjerojatno će biti nešto jeftiniji od W800i, jer će imati kameru od "svega" 1.3 mp.