imam c45, skroz sam pocetnik i nemam pojma gdje i kako naci melodije i slicne stvari
moze li mi tko pomoci?
Printable View
imam c45, skroz sam pocetnik i nemam pojma gdje i kako naci melodije i slicne stvari
moze li mi tko pomoci?
Kao prvo dobro došao na forum. Melodije i ine stvari za C45 možeš naći na WAP-u ili kablom ubaciti u mobitel. Moja ti je preporuka da nabaviš data kabl. Imaš ga na www.gsmdoskont.com i košta 76 kuna s poštarinom.
Nakon toga ostaje ti jedino instalirati programe, pronaći sadržaje koji te zanimaju i to je to. Šalim se.
Za sadržaj pogledaj na WEB stranicu člana viki2win , a isto tako imaš i njegovu WAP stranicu www.tagtag.com/viki2winlogo (viki :beer: za reklamu!). Kad nabaviš kabl, javi se pa ću ti objasniti koji program koristiti, gdje ga naći i kako ga koristiti.
Hvala na dobrodoslici i na odgovoru, ali mene zanima kako to mogu bez kablova, naravno ako je moguce.
U svakom slucaju hvala.
bez kablova = WAP
Kako P4e kaže bez kablova znači WAP, a to znači skupo i kad promijeniš logo ili melodiju to je nepovratno izgubljeno (C45 nema Flex memoriju) i kad opet hoćeš istu sliku ili melodiju moraš ih opet plaćati. S kablom imaš mogućnosti pohranjivanja i mijenjanja ako hoćeš pet puta na dan i jedini trošak ti je cijena kabla. Trošak downloada možeš slobodno zanemnariti. Da ne govorim o ostalim pogodnostima koje kabl pruža.
na www.1stwap.com sam nasao neke melodije koje salju bespaltno ali su melodije bezveze, pa sam mislio da ima jos nekih takvih sajtova.
Budi malo pažljiviji , besplatna je melodija ali plaćaš vrijeme provedeno na WAP-u. Oko 1,2 kuna po minuti. Imaš gore jednu stranicu, ako te zanima pogledaj.
kupi kabel puno je bolje