Ljudi zanima me da li se moze i da li postoje igrice koje se mogu igrati u multiplayer preko bluetootha?
Printable View
Ljudi zanima me da li se moze i da li postoje igrice koje se mogu igrati u multiplayer preko bluetootha?
U principu može, samo treba igrica biti programirana za takav multiplayer. Znači, ovisi o igrici, ne o mobitelu. Naravno pod uvjetom da mob podržava Bluetooth, ;)
da imam S65,a vidio sam da u serijskim postavkama ima SEA BATTLE,i ima opcija VISE IGRACA i onda BLUETOOTH.Ali zanima me da li ima jos koja igrica koja moze i na druge mobace,motorole,nokie,se itd?
Bluetooth preko jave moze, imas primjer na SE t630, na nekom rallyu ima multiplayer preko BT.
E ovo za druge mobove, teze ces naci igru da radi na siemensu i na nokiji, al da te ohrabrim finding nemo radi i na cx65, i na symbianu (sx1, 6600) isprobao sam.
Sony Ericsson i Siemens mi se cine kompatibilni, ako netko ima rally sa t630 neka ti dadne pa igraj :)
...ovime je sve rečeno, ali je najveći problem naći multiplayer igre...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ima takvih igrica dosta u biti, nesto vise symbiana nego u javi, ali ih ima...
...a di, i koje su to - navedi nekoliko...
evo neke koje znam napamet...
sitris, 3d rally, blubs...
kako sam rekao to su ipak symbian, a za javu trebam ipak malo prosvrljati po kompu, buduci da nemam nikakvih igrica instaliranih na mobu, pa neznam napamet...
p.s. 3d rally u javi isto ide preko BT-a...
ali kako se posalje igra sa t630 na neki drugi ???
nema ono send via bluetooth ili irda
A da malo pogledaš naslov foruma ;) , pitaj ovo u SE dijelu foruma, tamo će prije znati.= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
PS. postovi iznad koji se na ovo odnose bit će obrisani u ponedjeljak