Iako se background na mobu ne animira bez obzira da li je za BG postavljen animGIF ili ne, za pozivatelja se u meniku može dodijeliti neki anim GIF i kad dotična osoba zove, slika će se animirati.
Printable View
Iako se background na mobu ne animira bez obzira da li je za BG postavljen animGIF ili ne, za pozivatelja se u meniku može dodijeliti neki anim GIF i kad dotična osoba zove, slika će se animirati.
Kada bi mogao sa fotičem još neki MPEG MOVIE file postati da se vidi kako to izgleda kod tebe!!
Bilo bi krasno za vidjeti! :king:
:) dalo bi se, ali trebalo bi MPEG u GIF prebaciti... A i nije neka brzina reprezentativna. Ne znam kako im je u Motoroli to uspjelo, ali uspjelo je. Tko zna, mogli bi uskoro i cijeli background imati animiran :licklips: :spin:
EDIT: eh, kasno sam shvati šta si mislio pod tim... Budem negdje maznuo neki fotić pa ću snimit poziv
Da se nadovežem, na LG C3300 se može bez problema screensaver staviti umjesto wallpapera, i radi normalno kao animacija...
I na Samsungu, znam. Ali na Motoroli ne radi. A nisam ni čuo da na nekom od mobova koji pokazuju sliku pozivatelja radi animacija :rolleyes:
To nisam ni ja... Sad sam pitao sestru za LG ali isto ne ide...